Prochy68 Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června Že už má Mko snad 50 příspěvků a stacilo 4 3
Emiliano Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června před 11 hodinami, Prochy68 napsal: Že už má Mko snad 50 příspěvků a stacilo A už i víme proč: @Emilianoupravene, link vymazany
Gustaf Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Kamarád, napravený hříšník, kterému jsme zde prodával jeho mpm primky do toho slušně šlápnul. Uvedl jsem ho na správnou cestu. Ty černý Edoxy na žlutém kaučuku jsou teda moje....no Mám z něj radost @Bert důkaz místo slibů 4
Bert Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Co na to říci? Snad jediné: Svatý @Gustaf, věrozvěst a šiřitel víry! Paráda chlape. 1 2
misso Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července všechny mé perpetualy měly dnes ráno prvního 1
FantasticFabio Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července před 6 hodinami, Gustaf napsal: Kamarád, napravený hříšník, kterému jsme zde prodával jeho mpm primky do toho slušně šlápnul. Uvedl jsem ho na správnou cestu. Ty černý Edoxy na žlutém kaučuku jsou teda moje....no Mám z něj radost @Bert důkaz místo slibů Nezbláznil se kapku do potápek? Asi bys měl ještě trochu zapůsobit…. Jestli teda bude chtít! Jen žádné násilné šíření…..potichoučku polehoučku jako Cyrilek s Metudkem…. 2
FantasticFabio Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července před 8 minutami, Prochy68 napsal: proste vasnivej potapec Žeby účastník zájezdu? 1 1 1
bluman Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července (upraveno) 21 minutes ago, Gustaf said: No, malinko prepotapkovano jj, len ho este nauc, ako sa menia remienky na hodinkach, myslim ze potom by mu tych dajverov mohlo stacit aj menej Upraveno 1. července uživatelem bluman 3
Gustaf Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Ke všem má origo tahy/kaučuky....je postizenej a nechce je zničit. Tak si koupil náhradní gumy
spineshank Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července před 13 hodinami, Gustaf napsal: Kamarád, napravený hříšník, kterému jsme zde prodával jeho mpm primky do toho slušně šlápnul. Uvedl jsem ho na správnou cestu. Ty černý Edoxy na žlutém kaučuku jsou teda moje....no Mám z něj radost @Bert důkaz místo slibů paráda taková smečka diverů Edox a Oris top 1
kuncák7 Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Hm, to je skoro jak moje sbírka potápek ( už zase ) . A co dnes potěšilo mně? Zrušená dovolená snů- kopečky Jižní Ameriky ( z objektivních důvodů, subjektivních, to je fuk ), prostě se to nekoná. A proč potěšilo? Protože ruku na srdce, už jsem na to starej ( když jsem musel odložit Klučevskaju kvůli covidu a pak Rusku, tak možná ), ale teď už ne. Snažím se na to trenovat, ale 4x za sebou vyjdu na Hazmburk ( kdo nezná, to je hrad na takovém bobku, ne kopci, bobku ) a jsem na odpis. Prostě je čas si přiznat, že se mi zrušením "výletu" sakra ulevilo 1 1
FantasticFabio Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července před 15 hodinami, Gustaf napsal: Ke všem má origo tahy/kaučuky....je postizenej a nechce je zničit. Tak si koupil náhradní gumy Kdo zato může?! Kdo zato může?! Kdo zato může ?! Máme holé ruce ! Máme holé ruce ! 1 1
FantasticFabio Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Kurevský horko a pro ftáky nikde ani loužička ….. ani pro motejle…..takže výroba louží a pítek na volném prostranství……jak jsem poodešel už tu byl první návštěvník ….. takže úspěch 3
FantasticFabio Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Právě teď, FantasticFabio napsal: Kurevský horko a pro ftáky nikde ani loužička ….. ani pro motejle…..takže výroba louží a pítek na volném prostranství……jak jsem poodešel už tu byl první návštěvník ….. takže úspěch Ráno se to pak musí znovu dolít…. 1
eloga Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července před 7 hodinami, FantasticFabio napsal: Kdo zato může?! Kdo zato může?! Kdo zato může ?! Máme holé ruce ! Máme holé ruce ! Máme hole v ruce také možno... 1
FantasticFabio Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července To by mohlo být , jakože on má tolik hodinek a na nás nic nezbylo…. Tím pádem jsou naše ruce úplně holé a proto …. a proto bychom mohli skandovat ….. máme holé ruce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se