Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kamarád, napravený hříšník, kterému jsme zde prodával jeho mpm primky do toho slušně šlápnul. Uvedl jsem ho na správnou cestu. Ty černý Edoxy na žlutém kaučuku jsou teda moje....no 🙂

Mám z něj radost 

@Bert důkaz místo slibů 😆😆

IMG_20250630_170309.jpg

• Like 4
Odesláno
před 6 hodinami, Gustaf napsal:

Kamarád, napravený hříšník, kterému jsme zde prodával jeho mpm primky do toho slušně šlápnul. Uvedl jsem ho na správnou cestu. Ty černý Edoxy na žlutém kaučuku jsou teda moje....no 🙂

Mám z něj radost 

IMG_20250630_170309.jpg

Nezbláznil se kapku do potápek? Asi bys měl ještě trochu zapůsobit…. Jestli teda bude chtít! Jen žádné násilné šíření…..potichoučku polehoučku jako Cyrilek s Metudkem….

• Haha 2
Odesláno
před 8 minutami, Prochy68 napsal:

proste vasnivej potapec 😆

image.png.f886e9285c573a8ce74745de72b335f7.png

Žeby účastník zájezdu?

• Like 1
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
21 minutes ago, Gustaf said:

No, malinko prepotapkovano 😆

jj, len ho este nauc, ako sa menia remienky na hodinkach, myslim ze potom by mu tych dajverov mohlo stacit aj menej 😉

Upraveno uživatelem bluman
  • Haha 3
Odesláno
před 13 hodinami, Gustaf napsal:

Mám z něj radost 

IMG_20250630_170309.jpg

paráda taková smečka diverů🤿👍🤟 Edox a Oris top

• Dát hlas 1
Odesláno

Hm, to je skoro jak moje sbírka potápek ( už zase ) :thumbsup_anim:.

A co dnes potěšilo mně? Zrušená dovolená snů- kopečky Jižní Ameriky ( z objektivních důvodů, subjektivních, to je fuk ), prostě se to nekoná. A proč potěšilo? Protože ruku na srdce, už jsem na to starej ( když jsem musel odložit Klučevskaju kvůli covidu a pak Rusku, tak možná ), ale teď už ne. Snažím se na to trenovat, ale 4x za sebou vyjdu na Hazmburk ( kdo nezná, to je hrad na takovém bobku, ne kopci, bobku ) a jsem na odpis. Prostě je čas si přiznat, že se mi zrušením "výletu" sakra ulevilo 🤣 

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 15 hodinami, Gustaf napsal:

Ke všem má origo tahy/kaučuky....je postizenej a nechce je zničit. Tak si koupil náhradní gumy 😆😆

Kdo zato může?! Kdo zato může?! Kdo zato může ?! Máme holé ruce ! Máme holé ruce ! 

• Like 1
  • Haha 1
Odesláno

Kurevský horko a pro ftáky nikde ani loužička ….. ani pro motejle…..takže výroba louží a pítek na volném prostranství……jak jsem poodešel už tu byl první návštěvník ….. takže úspěch✌️

IMG_2472.jpeg

IMG_2471.jpeg

IMG_2480.jpeg

• Like 3
Odesláno
Právě teď, FantasticFabio napsal:

Kurevský horko a pro ftáky nikde ani loužička ….. ani pro motejle…..takže výroba louží a pítek na volném prostranství……jak jsem poodešel už tu byl první návštěvník ….. takže úspěch✌️

IMG_2472.jpeg

IMG_2471.jpeg

IMG_2480.jpeg

Ráno se to pak musí znovu dolít…. 

• Haha 1
Odesláno
před 7 hodinami, FantasticFabio napsal:

Kdo zato může?! Kdo zato může?! Kdo zato může ?! Máme holé ruce ! Máme holé ruce ! 

Máme hole v ruce také možno... 😎

• Haha 1
Odesláno

To by mohlo být , jakože on má tolik hodinek a na nás nic nezbylo…. Tím pádem  jsou naše ruce úplně holé a proto ….  a proto bychom mohli skandovat ….. máme holé ruce 🤪🥳😀🙈😂😁😅👍🤟✌️

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...