hinkle Odesláno 7. listopadu Nahlásit Odesláno 7. listopadu Ten clovek musi mit ohromnou silu. To jo, to jo, tó jó.
kuncák7 Odesláno 7. listopadu Nahlásit Odesláno 7. listopadu Před hodinou, Tobi napsal: ,ty teda musíš mít páru jak zvíře. Bejvávalo . Právě že jsem skoro ani nezabral. To musela být únava materiálu.
Pavel87 Odesláno 7. listopadu Nahlásit Odesláno 7. listopadu Dneska jsem se potěšil krásou Podzamecké zahrady v Kroměříži, ten klid, ta krása, ty barvy! Ne nadarmo jeden arcibiskup olomoucký už v 19. století prohlásil, že tato zahrada je jeho chrámem 3 2
Conrad Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu (upraveno) Včerejší večer v O 2 areně Naprosto fantastický koncert Ennio et Andrea Morricone celebration ,4 přídavky, standing ovation, nádhera, stejná atmosféra jakou jsem zažil na koncertu jeho otce. Upraveno 8. listopadu uživatelem Conrad 2 1
Stuky Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu před 14 hodinami, Pavel87 napsal: Dneska jsem se potěšil krásou Podzamecké zahrady v Kroměříži, ten klid, ta krása, ty barvy! Ne nadarmo jeden arcibiskup olomoucký už v 19. století prohlásil, že tato zahrada je jeho chrámem To Ginkgo . 1
FantasticFabio Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu před 9 minutami, Stuky napsal: To Ginkgo . Ha! Nepatříš náhodou k Uctívačům Ginga ?
Stuky Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu Před hodinou, FantasticFabio napsal: Ha! Nepatříš náhodou k Uctívačům Ginga ? Nepatřím. Ale Ginkgo je náš oddílový strom, takže proto ho poznám... 2
Pavel87 Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu před 7 hodinami, Stuky napsal: Nepatřím. Ale Ginkgo je náš oddílový strom, takže proto ho poznám... Je tam toho mnohem víc, ale nefotil jsem všechno. Zahradu vysoce doporučuji k návštěvě 1
bohus76 Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu Pěkný park mají i Buchlovice zámek, bohužel podzimní fotky nemám
ZJ Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Odesláno před 18 hodinami tak to mne dnes potěšilo https://www.taschen.com/en/about-us/blog/video-ultimate-collector-watches/
milomac Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Odesláno před 16 hodinami V 7. 11. 2025 v 20:11, Pavel87 napsal: Dneska jsem se potěšil krásou Podzamecké zahrady v Kroměříži, ten klid, ta krása, ty barvy! Ne nadarmo jeden arcibiskup olomoucký už v 19. století prohlásil, že tato zahrada je jeho chrámem No jo no, když jsem tam byl čtyři roky na průmce a žil na intru na Pilařovce, tak jsme chodili do podzámky hlavně chlastat a stavěli jsme z papírových kelímků od piva komíny ... jo, to byly časy. Ale byl jsem se tam před několika lety podívat - na místo činu - a je to tam fakt pěkné, celkově Kroměříž . A moc mě potěšilo, že pořád funguje to občerstvovací okénko, kde jsem se před půl stoletím opíjel, byl jsem dojatý, stejně jako před hotelem Centrál . 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se