McStinger Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Manželka je v cudzine. Hlásila mi, že sa chystá na letisko. Odlet má 02:30 ráno 2.6. ... Som ju oboznámil s faktom, že by jej stačilo ísť na letisko zajtra večer. Na vine som ja, lebo som jej dnes urobil online checkin a zmiatol ju 1
obchodnik-o3 Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května před 26 minutami, McStinger napsal: Manželka je v cudzine. Hlásila mi, že sa chystá na letisko. Odlet má 02:30 ráno 2.6. ... Som ju oboznámil s faktom, že by jej stačilo ísť na letisko zajtra večer. Na vine som ja, lebo som jej dnes urobil online checkin a zmiatol ju Vcelku normalne, že za chybne konanie manželiek môžeme my 1 1
JanKuc Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června Pratele, nevim co to do me vjelo, ale koupil jsem si klavirek. Takze si asi tyden brnkam, i aplikacku vyucni jsem si zaplatil a mne to pripada ze jsem objevil novy svet. Sice na tom zatim houby umim, ale uplne jsem tomu propadnul. A ted kdyz prsi, stravim u toho i 2hod denne. Vim ze ze me zadny Kubelik nebude, ale za relativne maly peniz jsem si udelal dalsi radost ze zivota. A kupodivu mam asi absolutni sluch. V hlave mam znamou pisnicku a vim co zmacknout. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 3
Anton_ Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června před 5 minutami, JanKuc napsal: ....V hlave mam znamou pisnicku a vim co zmacknout. To závidím. Já drnkam jako samouk na kytaru přes 20 let (s pauzama) a bez tabulatur jsem úplně ztracenej 1
African Odesláno sobota v 18:29 Nahlásit Odesláno sobota v 18:29 Manželka po 14 letech co se narodili děcka sama s kámoškou odletěla na dovolenou ... prostě bez nich do teď ani ránu Já mám nakoupený neurol a snad to s divochy dva týdny dám aniž by mě jeblo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 1
African Odesláno neděle v 07:21 Nahlásit Odesláno neděle v 07:21 12 hours ago, Harwey said: Tak ziadne domace prace, opravy:) Tak to v žádném případě, jeden musí zůstat funkční
kolky87 Odesláno neděle v 11:06 Nahlásit Odesláno neděle v 11:06 Filip Salač 2. miesto moto2. Balaton ring 1
milomac Odesláno neděle v 11:54 Nahlásit Odesláno neděle v 11:54 (upraveno) Bylo by fajn vídat ho na bedně častěji, ale i tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsem zvědavý, jak dopadne GP Monaca F1, start je myslím v 15 hod. Upraveno neděle v 11:58 uživatelem milomac 1
rmx Odesláno pondělí v 20:09 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:09 Prvorozená dnes dala státnice s vyznamenáním, takže jsem doma oficiálně "nejblbější" ale pyšnej 2 1 5
Pandera Odesláno pondělí v 20:53 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:53 Fantastický konec 4. finále basketu Pce-Nym. Ta posledních sekunda, kdy Nymburk slavil a pak o vítězství neskutečně nevídanou trojkou přišel...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se