Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Manželka je v cudzine. Hlásila mi, že sa chystá na letisko. Odlet má 02:30 ráno 2.6. ... 

Som ju oboznámil s faktom, že by jej stačilo ísť na letisko zajtra večer. Na vine som ja, lebo som jej dnes urobil online checkin a zmiatol ju 🤣

• Díky 1
Odesláno
před 26 minutami, McStinger napsal:

Manželka je v cudzine. Hlásila mi, že sa chystá na letisko. Odlet má 02:30 ráno 2.6. ... 

Som ju oboznámil s faktom, že by jej stačilo ísť na letisko zajtra večer. Na vine som ja, lebo som jej dnes urobil online checkin a zmiatol ju 🤣

Vcelku normalne, že za chybne konanie manželiek môžeme my 😀

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Pratele, nevim co to do me vjelo, ale koupil jsem si klavirek. Takze si asi tyden brnkam, i aplikacku vyucni jsem si zaplatil a mne to pripada ze jsem objevil novy svet. Sice na tom zatim houby umim, ale uplne jsem tomu propadnul. A ted kdyz prsi, stravim u toho i 2hod denne. Vim ze ze me zadny Kubelik nebude, ale za relativne maly peniz jsem si udelal dalsi radost ze zivota. A kupodivu mam asi absolutni sluch. V hlave mam znamou pisnicku a vim co zmacknout.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 4
  • Dát hlas 3
Odesláno
před 5 minutami, JanKuc napsal:

....V hlave mam znamou pisnicku a vim co zmacknout.

To závidím.😁 Já drnkam jako samouk na kytaru přes 20 let (s pauzama) a bez tabulatur jsem úplně ztracenej😅

• Dát hlas 1
Odesláno

Manželka po 14 letech co se narodili děcka sama s kámoškou odletěla na dovolenou 😎... prostě bez nich do teď ani ránu 🙈 Já mám nakoupený neurol a snad to s divochy dva týdny dám aniž by mě jeblo 😅

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
  • Sad 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Bylo by fajn vídat ho na bedně častěji, ale i tak👍

Jsem zvědavý, jak dopadne GP Monaca F1, start je myslím v 15 hod.

Upraveno uživatelem milomac
  • Like 1
Odesláno

Fantastický konec 4. finále basketu Pce-Nym. Ta posledních sekunda, kdy Nymburk slavil a pak o vítězství neskutečně nevídanou trojkou přišel... 👍

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...