M.K. Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Lechtal jsem svýho malýho brášku na nožičce a mamka povídá: "Ale no tak, počkej až se narodí..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Staří Řekové věděli, že si Sokrates velmi váží znalostí. Jednoho dne ho potkal jeden známý a povídá: "Jestlipak víš, Sokrate, co jsem se zrovna dozvědel o tvém příteli?" "Počkej chvilku," odpověděl Sokrates. "Než mi cokoli řekneš, rád bych tě podrobil zkoušce. Říká se jí zkouška tří sít." "Tří sít?" "Přesně tak," pokračoval Sokrates. "Než mi začneš vyprávět o mém příteli, možná bude dobré na chvilku zkusit prosít to, co mi řekneš. První síto se jmenuje Pravda. Máš naprostou jistotu, že to, co mi chceš říct, je pravda?" "Ne," odpověděl ten člověk, "vlastně jsem to jenom slyšel a...." "Dobře," řekl Sokrates. "Takže ty opravdu nevíš, jestli je to pravda nebo není. Teď vyzkoušejme druhé síto, síto se jmenuje Dobro. Chceš mi o mém příteli říct něco dobrého?" "Ne, naopak..." "Takže," pokračoval Sokrates, "chceš mi o něm říct něco špatného a nejsi si jist, jestli je to pravda. Ale pořád ješte můžeš zkouškou projít, protože zbývá ješte jedno síto. Jmenuje se Užitečnost. Je mi to co mi chceš o mém příteli říct užitečné?" "Ne, moc ne." "Dobrá," uzavřel Sokrates, "to, co mi chceš říct není ani pravdivé, ani dobré, dokonce ani užitečné, tak proč bys mi to měl vyprávět?" To je důvod, proč byl Sokrates velký filosof a všichni si ho vážili. A taky to vysvětluje, proč nikdy neprišel na to, že mu jeho nejlepší přítel šoustá ženu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 před 2 minutami, Duke650 napsal: Staří Řekové věděli, že si Sokrates velmi váží znalostí. Jednoho dne ho potkal jeden známý a povídá: "Jestlipak víš, Sokrate, co jsem se zrovna dozvědel o tvém příteli?" "Počkej chvilku," odpověděl Sokrates. "Než mi cokoli řekneš, rád bych tě podrobil zkoušce. Říká se jí zkouška tří sít." "Tří sít?" "Přesně tak," pokračoval Sokrates. "Než mi začneš vyprávět o mém příteli, možná bude dobré na chvilku zkusit prosít to, co mi řekneš. První síto se jmenuje Pravda. Máš naprostou jistotu, že to, co mi chceš říct, je pravda?" "Ne," odpověděl ten člověk, "vlastně jsem to jenom slyšel a...." "Dobře," řekl Sokrates. "Takže ty opravdu nevíš, jestli je to pravda nebo není. Teď vyzkoušejme druhé síto, síto se jmenuje Dobro. Chceš mi o mém příteli říct něco dobrého?" "Ne, naopak..." "Takže," pokračoval Sokrates, "chceš mi o něm říct něco špatného a nejsi si jist, jestli je to pravda. Ale pořád ješte můžeš zkouškou projít, protože zbývá ješte jedno síto. Jmenuje se Užitečnost. Je mi to co mi chceš o mém příteli říct užitečné?" "Ne, moc ne." "Dobrá," uzavřel Sokrates, "to, co mi chceš říct není ani pravdivé, ani dobré, dokonce ani užitečné, tak proč bys mi to měl vyprávět?" To je důvod, proč byl Sokrates velký filosof a všichni si ho vážili. A taky to vysvětluje, proč nikdy neprišel na to, že mu jeho nejlepší přítel šoustá ženu. : )))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 jako Sokrates dobry, jen to malinko kulha...ta informace byla prece uzitecna :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Ne pro jeho přítele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 (upraveno) Jedna mensi hadanka... Upraveno 15. prosince 2023 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Přijde úředník z finančáku do synagogy za rabínem a říká: musím u vás udělat finanční kontrolu ! Takže: co děláte se zbytky svíček? rabín : Posbíráme je a pošleme zpátky do továrny na výrobu svíček. Oni nám pak čas od času pošlou jednu bednu svíček zdarma. úředník : To byste ale měli z toho daru platit daně! A co děláte s drobky od rozdávaného chleba pro chudé? rabín: Posbíráme je, pošleme zpět do pekárny. Oni nám čas od času pošlou krabici chleba zdarma. úředník: To byste ale měli zase z tohoto daru platit daně! A co děláte s předkožkami z obřízek? rabín: Posbíráme je a pošleme na finanční úřad a oni nám pak čas od času pošlou zpátky takového čuráka, jako jste vy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kruda Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Docela pobavilo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 https://www.topky.sk/cl/10/2645905/Bratislavske-obchodne-centrum-zasiahlo-proti-penisom--FOTO-drsneho-oznamu-pre-fanusikov-diery-vasne a je po zábave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 V 15. 12. 2023 v 22:53, odjinud napsal: Jedna mensi hadanka... jasná 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 (upraveno) tím bych teda nechtěl trpět Upraveno 18. prosince 2023 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Toto fakt zveřejnil slovenský Kaufland nebo je to fejk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 před 4 hodinami, odjinud napsal: Tenhle psí fórek se povedl. A že s čím srovnávat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 před 5 hodinami, warann napsal: tím bych teda nechtěl trpět Strach objednat si v restauraci? No to mam taky. Proto si s kumpanama objednavame koralku navzajem…abychom to doma meli na koho svest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se