Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Před hodinou, EpsteinBarr napsal:

Zo mna dnes mal americky agresor velku radost. Takto ja ziadny uder nikomu nezasadim kurna...

No, tak nejak. Ja s vypetim vsech sil dorazil v cca 9:30 a tak nejak se aktualne vkrada pocit, ze uz to pro dnesek stacilo 😁

• Haha 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Miluj bližního svého!

Jdu dnes ráno do práce po nábřeží, spatřil jsem topícího se cikána. Zoufale se snažil udržet nad vodou, přestože měl kolem těla omotaný ukradený měděný kabel. Spolu s ním zápasil se živlem i jeho asi dvacetiletý syn, který měl na zádech přivázané ukradené kolo.

Bylo mi jasné, že pokud brzy nepřijde pomoc, tak určitě utonou oba.

Jako zodpovědný občan ČR, který nesnáší slepý rasizmus, jsem událost neprodleně oznámil:

1) městské policii

2) hasičům

3) záchranné službě

Jsou čtyři hodiny odpoledne. Oba utonuli a já se nemohu zbavit pocitu, že jsem zbytečně vyhodil peníze za tři poštovní známky.

• Haha 2
Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, Tomak napsal:

Diky za filmový tip, právě jsem to shlédl, pannu jsem zatím objednat nestihl 😍

Jojo, film je to fajn. Myslim ze ho doporucoval Sam Vaknin v nejakem z jeho podcastu o psychologii. Ale uz nevim v jakem kontextu takze nevim na kolik je to fake / real. Kazdopadne ta interakce okoli rekl bych ze je pomerne dobre zachycena, podobna je totiz na jakoukoliv vec ktera neni spolecensky prijatelna. Jestli te takove filmy zajimaji, rad si tez necham neco doporucit, kdyztak pisni SZ. :) 

Odkaz ke komentáři

V 4. 3. 2025 v 9:36, Lynx12 napsal:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...