Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 12,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 23 hodinami, neuromancer napsal:

Dneska seděl vedle mě ve vlaku do Imoly Ital s Datejusty a ponožkami Burberry v sandálech:)

To je takový pozoruhodný  axiom. Kdyby si to vzal na nohu jeden den princ Waleský -William Arthur Philip Louis tak druhý den by jsi bez toho byl out of fashion

Odesláno
Před hodinou, zceyee napsal:

@Conrad .. ale všiml by si toho xD

:sad01_anim:

Odesláno
před 2 hodinami, zceyee napsal:

Jasnej fake, nebo plexi štíty už sou taky neúčinné?

Když už nevíš jak se ženské zbavit, nech se očkovat

• Like 1
Odesláno
před 3 hodinami, Klotzman napsal:

image.jpeg.3e7b0d53e4a24ad4bed5fe95a9c4250c.jpeg

No Ty kráso. Já si myslel, že si někdo dělá prdel, ale Ranka Tučková opravdu existuje! Její stránka je (vydržel jsem číst cca minutu) fakt mazec. Jak se slušně řekne ezopíča?

• Haha 8
Odesláno (upraveno)
před 44 minutami, Bert napsal:

No Ty kráso. Já si myslel, že si někdo dělá prdel, ale Ranka Tučková opravdu existuje! Její stránka je (vydržel jsem číst cca minutu) fakt mazec. Jak se slušně řekne ezopíča?

https://cestina20.cz/slovnik/ezopica/

Helena Houdová?

https://youtu.be/sf7wvxyhsZA?si=sByHvCYJ84vaC4lO

Upraveno uživatelem Stuky
  • Haha 2
Odesláno

Pan Kittleman se celý život choval navýsost mravně, nepřekročil ani jednu ze 613 micvot, židovských příkazů a zákazů, včetně těch historických, dnes už neplatných. Není divu, že po smrti šel rovnou do nebe. 
U nebeské brány ho osobně uvítal sám Bůh. A protože bylo zrovna poledne, povídá: "Nemáš hlad, Kittlemane?"
"No, hodilo by se mi něco zakousnout."
"V pořádku," řekl Bůh otevřel krabičku sardinek a podělili se o její obsah. Při jídle se Kittleman rozhlížel kolem sebe a malým okénkem se podíval dolů do pekla. A co nevidí - v pekle sedí ti zatracenci kolem prohýbajících se stolů a doslova žerou nádherné bifteky, pečené bažanty, kaviár, jehněčí pečínku s lanýži, kostky lokumu, chalvu a jiné sladkosti.  Všechno to zapíjeli šampaňským a pejsachuvkou, židovskou slivovicí. Kittleman se podivil, ale mlčel.
Druhý den Bůh  k obědu otevřel opět krabičku sardinek pro oba.
To už se Kittleman nesměle zeptal: "Pane, jsem opravdu velice šťastný, že jsem se za odměnu za svůj celý život vedený podle ortodoxních pravidel dostal do nebe. Ale proč vlastně my jíme pořád jen sardinky z konzervy - a tam dole v pekle ti nehodní, co nežili podle přísných pravidel, se cpou samými lahůdkami?"   
Na to Bůh pokrčil rameny a povídá: "No, víš, milý Kittlemane, ono se pro dvě osoby nevyplatí vařit."

• Like 5
  • Haha 10
  • Dát hlas 1
Odesláno

vtípek kterej vzniknul asi někdy 1985 kdy bylo MS v hokeji v Praze….

Čech , Američan, Němec a Rus se dohadujou , kdo má co největšího…..

Amík: my máme tak velkýho orla, že když roztáhne křídla, zastíní slunce a na zemi nastane tma…. 
Němec: my máme tak velkou vojenskou helmu, že s ní dokážem přikrýt celou zeměkouli…

Rus: my máme tak velkou vlajku, že do ní zabalíme celou zeměkouli …..dvakrát! 
Čech na to: my máme tak velkýho lva, že toho orla sežere, do helmy se vysere a vlajkou si utře prdel! 

😁🤪✌️😅🥳😂🤪😅😁🤟👍🤪✌️😁😅

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...