safi Odesláno pondělí v 15:36 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:36 před 3 hodinami, Hector_24 napsal: Já to nechápu 1
Hector_24 Odesláno pondělí v 15:42 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:42 Právě teď, safi napsal: Já to nechápu Je to prostě ironie na používání moderních technologií v dnešní práci – konkrétně aplikace Zoom na volání. Všechno se žene do extrému, dělají se nesmyslné schůzky s velkým počtem lidí, kde jeden člověk nakonec řekne jen: „Z mé strany nic,“ a tím jeho přínos končí. Přitom by úplně stačil například jeden e-mail místo hodinové schůzky. 1
Conrad Odesláno pondělí v 17:05 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:05 Já jsem v tom bláhově hledal nějakej britskej idiot
Stuky Odesláno pondělí v 18:26 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:26 (upraveno) Před hodinou, Conrad napsal: Já jsem v tom bláhově hledal nějakej britskej idiot Autocorrect nebo vtip² nebo jsem českej idiom? Ale jinak díky @Hector_24 za doplnění. Taky jsem nevěděl, která bije... Upraveno pondělí v 18:28 uživatelem Stuky
odjinud Odesláno pondělí v 19:34 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:34 Je hezké, když mají dva na věc stejný názor... 8 1
AndyAaron Odesláno pondělí v 21:09 Nahlásit Odesláno pondělí v 21:09 Jo aha... jasně. DíkyZrovna od tebe zvykleho na korporatni prostredi bych tohle necekal…
Maro Odesláno úterý v 10:39 Nahlásit Odesláno úterý v 10:39 Říkal jsem si, ze něco bude na prodej a čekal jsem teda trochu větší pecku. Takové trápení kvůli Citizenum:-) 1 13
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se