Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 12 minutami, Frantik napsal:

Promin, ale jestli nekdo pošle milion Sandře Bullock, tak je proste debil. Je to blby, smutný, ale je to prostě tak. To je jen konstatování nepříjemný reality. Po milionu varování, který je v médiích každej týden. Moji rodiče jsou taky stary, ale umí přemýšlet a až nebudou moct, pomůžu jim ja.

prej jich bylo 6 tech micud a souhlas, na tohle se tezko hleda jakakoliv omluva, to je proste slovy klasika vrozenej kretenismus

• Like 1
  • Confused 1
  • Dát hlas 3
  • Odpovědi 13tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

@Duke650Jako jo, já ti rozumím, ale nemáš náhodou moc vysoké mínění o voličích obecně 😁? Těch pár případů lidí, kteří jsou na tom podobně jako ten pán už myslím ničemu neuškodí.

@FrantikHele, mě se omlouvat nemusíš 😉 Každý hold máme jiné zkušenosti a je super, že tady budeš pro své rodiče, až budou potřebovat pomoc. Né každý je takto ochotný/ schopný rodičům pomocí a né všichni stáří lidé mají takové štěstí.

Omlouvám se za off-topic.

Pokračujeme prosím s vtipy 😉

Upraveno uživatelem baracuda
Odesláno

tvl být mi 70 a napsat mi ženská, který bude za 14 dní 61, tak to ignoruju 🙂 za 6 míčů si zaplatím mladší ročníky v dojezdovém rádiusu

teď třeba máme moc pěknou tantrickou masérku jen 10km od baráku, říkal soused 🙂 2 hodiny za 3 litry

• Like 2
  • Díky 1
  • Haha 9
  • Dát hlas 4
Odesláno
před 8 minutami, baracuda napsal:

@Duke650Jako jo, já ti rozumím, ale nemáš náhodou moc vysoké mínění o voličích obecně 😁? Těch pár případů lidí, kteří jsou na tom podobně jako ten pán už myslím ničemu neuškodí.

Nemám obecně problém s parlamentní demokracií.

Vidím, kolik hlasů dostávají politické strany typu slibotechna a po nás potopa, koreluje mi to s Gaussovou křivkou

(určité procento populace je prostě náchylné věřit, že za jejich posrané životy mohou jiní a že na komplexní problémy fungují zázračně jednoduché recepty z billboardů)

Nesměju se jim, jsem z toho smutný. I proto si vyčítám, že jsem to v té frontě nedal do správného vlákna

• Like 2
  • Díky 1
  • Dát hlas 4
Odesláno
před 4 hodinami, financ napsal:

IMG_1346.jpeg

To mi pripomelo - potkal jsem cyklistku, ktera si za jizdy vzrusujicim zpusobem masirovala prsa a pokusil jsem se o tu zkusenost podelit s generatorama. Tak nejak jsem tusil, ze prompt bude delat problemy

IMG_1105.thumb.jpeg.2e86601ef9f40895c4c0fd9790c74f1d.jpeg

IMG_1107.thumb.jpeg.f0c5852667d82a2e7945c72c02468566.jpeg

Odesláno
před 2 hodinami, gunman napsal:

tvl být mi 70 a napsat mi ženská, který bude za 14 dní 61, tak to ignoruju 🙂 za 6 míčů si zaplatím mladší ročníky v dojezdovém rádiusu

teď třeba máme moc pěknou tantrickou masérku jen 10km od baráku, říkal soused 🙂 2 hodiny za 3 litry

ještě dvě reakce k tomuhle příspěvku a dám sem její fotku 🙂 

• Like 1
  • Haha 3
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 1 minutou, gunman napsal:

ještě dvě reakce k tomuhle příspěvku a dám sem její fotku 🙂 

Někdo ji prý našel i na Slevomatu ,když měla při mistrovství ve fotbalu okurkovou sezonu.😀

Odesláno
před 4 hodinami, petr_cha napsal:
před 6 hodinami, Frantik napsal:
Jo, sorry. Dokonce 6 milonů. Tam nemam slov!

Je docela zajimavy, jak dost blbejch lidi ma docela dost penez... neco delam spatne.. 🙂

Blbe ses narodil, na to privatizovat byt v Praze nemusíš byt žádný lumen, na to stačilo jenom existovat.

• Haha 1
Odesláno
před 13 hodinami, Stuky napsal:

20250617_040801.jpg.7152e08f556a438d7345e5e307a03427.jpg

to mi připomíná jeden vtip:

Do Švédi pošlou do Ruska zásilku motorových pil. Za měsíc se jim zásilka ale vrátí zpátky, že nenařežou tolik, kolik píší.

Tak jim pošlou druhou zásilku. A zase se vrátí zpátky.

S třetí zásilkou Švédi pošlou i svého chlapa. Švéd se ptá: - "Kolik nařežete za hodinu?" Rus odpovídá: - "4 kubíky." Švéd: - "To není možné, u nás nařežou za hodinu 6 kubíků a to jdou ješte i na oběd." Tak Švéd nastartuje pilu a Rus se zeptá: - "Što eto za ráchot?"

• Like 1
  • Haha 1
Odesláno
před 19 hodinami, Duke650 napsal:

Chtěl jsem to dát do vlákna Co mě naštvalo, ale datloval jsem to na mobilu ve frontě na úřadě...

Seniorovi se neposmívám, ale ani ho nehodlám litovat nebo "chápat".

Vytáčí mně dvě věci: zmrd podvodník, a skutečnost, že podobně dezorientovaní jedinci bez špetky kritického myšlení u volební urny rozhodují o budoucnosti mých děti 

Pamatujete, že když v době před internetem lidi říkali, že důvod blbosti je chybějící přístup k informacím?…tak tím to nebylo!

• Like 1
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...