odjinud Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu Prej se Slovensko ma přejmenovávat... 2 9
Lynx12 Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu Služebná se rozhodla, že je čas požadovat zvýšení platu, a tak šla rovnou do soukromé pracovny paní domu: „Chtěla bych zvýšení platu.“ „Proč si myslíte, že si zasloužíte zvýšení platu? „Ze tří důvodů. Zaprvé, umím vařit lépe než vy.“ „Kdo vám to řekl?“ „Váš manžel. Zadruhé, uklízím lépe než vy.“ „Kdo vám to řekl?“ „Váš manžel. Za třetí, jsem v posteli lepší než vy.“ „Předpokládám, že i to říkal můj manžel?“ „Ne, zahradník.“ „Kolik chcete přidat?“ 14
guzmic Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu @YPO hned jsem si na tebe vzpomněl vím, ty jezdíš bus. 6
Jehlan Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu před 4 hodinami, spineshank napsal: very blond
unimatic_fan Odesláno 7. listopadu Nahlásit Odesláno 7. listopadu před 47 minutami, warann napsal: Kouzlo nechtěného. Ten vtip je tak černý, že by mohl sbírat bavlnu. 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se