spineshank Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Klotzman Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 15
Jan7 Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
papen Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Jeden chemicky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
Lynx12 Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
odjinud Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Klotzman Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Jeden starší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 3 1
gargamel Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května před 2 hodinami, odjinud napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Po BG mám najeto jen něco kolem 4000 km, tak nevím, zda jsem dostatečně kompetentní k posouzení, ale spíš je to celkem běžná silnička u nás v Czechia, co sem tak měl letmo možnost porovnat... bohužel 1
vwtyp11 Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května před 4 hodinami, gargamel napsal: Po BG mám najeto jen něco kolem 4000 km, tak nevím, zda jsem dostatečně kompetentní k posouzení, ale spíš je to celkem běžná silnička u nás v Czechia, co sem tak měl letmo možnost porovnat... bohužel “BG” a “Czechia” nejdřív jsem chtěl komentovat ten koment v humoru, posléze mi však došlo, že je to vtip! Děkuji pobavils!
Jocker Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
paya01 Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května před 1 minutou, Jocker napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Adresa? Telefon? Ať víme, kam nechodit a komu to nezvedat? 3
Josef01 Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května před 5 hodinami, gargamel napsal: Po BG mám najeto jen něco kolem 4000 km, tak nevím, zda jsem dostatečně kompetentní k posouzení, ale spíš je to celkem běžná silnička u nás v Czechia, co sem tak měl letmo možnost porovnat... bohužel Občas po podobné silnici jezdím u Prahy, i když teď to trochu opravili, a člověk může jet i 40 km/h
odjinud Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Vtip delali zrejme Bulhaři, ale pasovalo by to na vic zemi
Jocker Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 3
M.K. Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Typickej AI-brainrot. Čímž nechci kazit zábavu...
Jocker Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Rychle jsem to zabalil a šel se vychcať ven Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Lynx12 Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se