Jump to content

Recommended Posts

Fiala se Stanjurou jedou v limuzíně na inspekci po Česku.

Přijdou do školy, střechou zatéká, omítka opadaná,

všude zima - ředitel žádá 0,5 mil/kč na opravu - Fiala mu vysvětlí, že je krize a musí se šetřit. Druhou návštěvou je věznice - střecha perfektní, nové omítky, všude teplo, na každém pokoji televize, vyhřívaný bazén, golfové hřiště, volejbal, spousta zájmových kroužků - ptají se ředitele, zda něco nepotřebuje odpovídá že, nic, že mají vše potřebné - Fiala mu přesto dá 5 mil na vylepšení posilovny. Sednou do limuzíny a Stanjura se ptá Fialy - tak to mi vysvětli, tamta škola potřebovala zjevně peníze a nic jsi nedal a ve vězení nic nechtěli, a dal jsi jim 5 mega.

Fiala se shovívavě usměje a říká "My dva už do školy chodit nebudeme" !!!

V kupé vlaku rabín a katolík již delší dobu diskutují o tom, kdo byl kdo ze slavných osob v dějinách. Diskuze probíhá, pán vyjmenoval kdekoho, Mendelssohna, Goyu… „Schoppenauer,“ pokračuje muž. „To byl Žid,“ odvětí rabín. „Freud!“ „Taky Žid.“ „Marx!!“ „Jistě, známý Žid.“ „Einstein!!“ „Taky Žid.“ „Ježíšmarjá!!!“ vybuchne už rozzuřený katolík. „Taky židi,“ zní suchá odpověď.

Jeden z dob povinné vojenské služby...

Ve vlaku jede v kupé záklaďák, major a matka s dcerou. Vlak vjede do tunelu,  ozve se vyjeknutí a facka. Vlak vyjede z tunelu a major se drží za hubu. A matka si myslí...to on dceru obtěžoval a ta mu jí vrazila. A dcera si myslí....to on mě  chtěl obtěžovat a spletl si mě  ve tmě s mámou a ta mu ji vrazila. A major si myslí...ten blbec nadrženej vojín si něco zkusil na dceru a ta se ve tmě spletla a vrazila ji mě.  A záklaďák si myslí....až bude další tunel, tak zase vyjeknu a zase mu ji natáhnu....

Edited by varjag

V 15. 7. 2022 v 13:00, McStinger napsal:

Otvorím TA3 časť Ukrajina a pozerám, že Alza sa aktívne do pomoci Ukrajine zapojila. Nasadila cenové bomby, chválim.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.