Honza.manta Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 (upraveno) Upraveno 22. června 2023 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 A nebo: ONA: Jak jsem si mohla vzít takovýho deb... On: Pořád ji miluju, ale když se chová jako pí.., nebudu jí to přece dávat najevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 On: mam ji premlouvat, uz dlouho nic nebylo..Ona: neprdnul si von zase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 ...to jsou ludry ti frantíci, takhle šlohnout jméno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Noooo, ze by byl Chronomag "anti-stress", tak to mi neprijde....;-). Tech bezesnych noci, kdy clovek ceka, nez mu postak priveze dalsi hodinky :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 @Gombo krásný úlovek. Palec hore Jdu si ty suplementy zkusit objednat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Lék na únavu a stres z hodinek už dávno existuje. Ve znaku má korunku, jmenuje se Rolex a dá se koupit bez problémů zde na fóru nebo na chrono24. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 před 7 minutami, safi napsal: Lék na únavu a stres z hodinek už dávno existuje. Ve znaku má korunku, jmenuje se Rolex a dá se koupit bez problémů zde na fóru nebo na chrono24. Jo, nez poprve vezmes rukou o futra :-D. To je pak stresu, ze by se dal pytlovat :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Pak ten Chrono mag prášek dává smysl. Ale možná dvě tabletky Neurol 0,5 udělají stejnou službu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 před 13 hodinami, petr_cha napsal: On: mam ji premlouvat, uz dlouho nic nebylo.. Ona: neprdnul si von zase... Ona: Určite má inú, ani sa na mňa nepozrie, ja sa zbláznim On: Prečo tá zasratá motorka nechce naštartovať? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 před 3 hodinami, McStinger napsal: Ona: Určite má inú, ani sa na mňa nepozrie, ja sa zbláznim On: Prečo tá zasratá motorka nechce naštartovať? Večer v posteli.... Ona: dnes je nějaký zamlklý. Sice mi přinesl kytku, ale tvařil se u toho tak zvláštně.... večeři nedojedl, asi mě tím chtěl dát něco najevo. Podle mě někoho má. Sex byl teď dobrý, ale přišlo mi, že se příliš nesoustředí.... A teď jen leží, nic neříká a čumí do stropu...Je to jasný, už mě nemiluje... On: hele moucha...jak se asi na tom stropě udrží, ta svině?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 před 39 minutami, varjag napsal: Večer v posteli.... Ona: dnes je nějaký zamlklý. Sice mi přinesl kytku, ale tvařil se u toho tak zvláštně.... večeři nedojedl, asi mě tím chtěl dát něco najevo. Podle mě někoho má. Sex byl teď dobrý, ale přišlo mi, že se příliš nesoustředí.... A teď jen leží, nic neříká a čumí do stropu...Je to jasný, už mě nemiluje... On: hele moucha...jak se asi na tom stropě udrží, ta svině?? Tohle je tak strasne moc pravdive, az to skoro neni ani vtipne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se