Žigi Odesláno 2. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2024 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 2. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2024 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 2. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2024 V 30. 8. 2024 v 13:49, Jehlan napsal: Kdepak, to na ně přišlo udání kvůli zakázanému kotli… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 2. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2024 před 9 hodinami, Radek124 napsal: Proč tyhle tipy nechodí na začátku prázdnin? Kdyby nebyli škrti, tak to za 5 minut ukončí, rozdělí se a jedou další kolo. Kolik kol by strejda asi vydržel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 V 2. 9. 2024 v 10:16, Radek124 napsal: Proč tyhle tipy nechodí na začátku prázdnin? na první pohled to vypadalo jako katolický gloryhole 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 Mein got :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 (upraveno) Sorry. Nic. Omyl Upraveno 4. září 2024 uživatelem tommasini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2024 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2024 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2024 (upraveno) Upraveno 6. září 2024 uživatelem odjinud Sorry, mel tam byt jen ten prostredni obrázek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2024 Tohle psal na FB nějaký snad vinař: Občas se dočkám vpravdě kuriózních odmítnutí ,když nabízím burčák: "NECHCETE DOBRÝ BURČÁK???? -"Ne děkuju, já alkohol nepiju. Já totiž, když se ožeru, tak se rvu a vždycky to odnese manžel. - "Ne burčák prosím ne, já když ho vypiju dva litry ,tak se vždycky poseru a vždycky v tramvaji." -"Ne nechci ,musela bych chodit jak nějaký ožrala s tou lahví po Olomouci a co by na to řekli kolegové na fakultě?" -"Burčák radši kupovat nebudu, manžel je po něm vždycky moc divoký a chce pak netradiční sex a kdo se má furt rvát do toho o dvě čísla menšího podvazkáče. Mně to nebaví si furt hrát na sexy zdravotní sestřičku!" -" Ne díky, bahno nepiju, já mám ráda Prosečko." -" A za kolik ho máte? Litr za 99 Kč a 1,5 litru za 149Kč? Pane, u nás na sídlišti ve vinotéce mají skvělý burčák litr za 49 korun a mají ho celoročně!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2024 Obvzlášť ten poslední důvod je na jedničku. Já byl před lety na vinobraní v Troji, a u pana vinaře si koupil burčák...prý kvalitka, žádná láce. Tenkrát jsem míval alergii na jablka (na víno ne), hned jak jsem podegustoval, začal jsem natékat. Pro pražáky i kvašená jablka dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2024 (upraveno) Nevím jestli tu je téma na hry, ale sem se to taky hodí. Simulátor oprav polských bytů v 90. letech. Úkolem našeho hrdiny je vydělávat co nejvíce a dělat co nejméně a v nejkratším čase. Ušetřit peníze lze různými způsoby: zředit barvu, náhodně položit dlažbu, vzít si levnější nářadí a materiál, atd. Důležitý bod: pokud jsou vady opravy dobře skryty, práce bude stále zaplacena. Některé situace z videa jsem důvěrně poznával... Upraveno 6. září 2024 uživatelem Klotzman Doplnění 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2024 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 před 2 minutami, warann napsal: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2024 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 9. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2024 (upraveno) Akce včera v Plzni u pomníku "Díky, Ameriko!" - musel začít chladit, začaly se mu nebezpečně přehřívat koule .... Zdroj: https://www.krimi-plzen.cz/a/kasna-2024-09-08-144037/ Upraveno 9. září 2024 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se