Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tohle psal na FB nějaký snad vinař:
Občas se dočkám vpravdě kuriózních odmítnutí ,když nabízím burčák:
"NECHCETE DOBRÝ BURČÁK????
-"Ne děkuju, já alkohol nepiju. Já totiž, když se ožeru, tak se rvu a vždycky to odnese manžel.
- "Ne burčák prosím ne, já když ho vypiju dva litry ,tak se vždycky poseru a vždycky v tramvaji."
-"Ne nechci ,musela bych chodit jak nějaký ožrala s tou lahví po Olomouci a co by na to řekli kolegové na fakultě?"
-"Burčák radši kupovat nebudu, manžel je po něm vždycky moc divoký a chce pak netradiční sex a kdo se má furt rvát do toho o dvě čísla menšího podvazkáče. Mně to nebaví si furt hrát na sexy zdravotní sestřičku!"
-" Ne díky, bahno nepiju, já mám ráda Prosečko."
-" A za kolik ho máte? Litr za 99 Kč a 1,5 litru za 149Kč? Pane, u nás na sídlišti ve vinotéce mají skvělý burčák litr za 49 korun a mají ho celoročně!"
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obvzlášť ten poslední důvod je na jedničku. 😄

Já byl před lety na vinobraní v Troji, a u pana vinaře si koupil burčák...prý kvalitka, žádná láce.

Tenkrát jsem míval alergii na jablka (na víno ne), hned jak jsem podegustoval, začal jsem natékat.

Pro pražáky i kvašená jablka dobrá.

Odkaz ke komentáři

Nevím jestli tu je téma na hry, ale sem se to taky hodí. Simulátor oprav polských bytů v 90. letech. Úkolem našeho hrdiny je vydělávat co nejvíce a dělat co nejméně a v nejkratším čase. Ušetřit peníze lze různými způsoby: zředit barvu, náhodně položit dlažbu, vzít si levnější nářadí a materiál, atd. Důležitý bod: pokud jsou vady opravy dobře skryty, práce bude stále zaplacena.

Některé situace z videa jsem důvěrně poznával...

Upraveno uživatelem Klotzman
Doplnění
  • Haha 11
Odkaz ke komentáři

Akce včera v Plzni u pomníku "Díky, Ameriko!" - musel začít chladit, začaly se mu nebezpečně přehřívat koule ....

Zdroj: https://www.krimi-plzen.cz/a/kasna-2024-09-08-144037/

Upraveno uživatelem milomac
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...