odjinud Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Hulič trávy chytne zlatou rybku. Rybka: "Pusť mě a splním ti tři přání." Hulič: "OK, ubal mi jointa!" Rybka ubalí, hulič vyhulí. Rybka: "Druhé přání?" Hulič: "Ubal mi ještě jednoho!" Rybka ubalí, hulič vyhulí. Rybka: "A poslední přání?" Hulič: "Ubal mi i sobě!" Rybka ubalí, spolu si zahulí. Druhý den přijde hulič zase chytat ryby a z vody na něj volá zlatá rybka: "Ani nerozbaluj pruty, už jsem ubalila!" 1 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna (upraveno) před 19 minutami, bobi napsal: Upraveno 6. ledna uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Když mlčí muž většinou to znamená že přemýšlí, když mlčí žena znamená to, že je pěkně nasraná. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna (upraveno) Upraveno 6. ledna uživatelem moco 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Kdyz uz nam napadl ten snih.... ;-). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 6 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna https://www.facebook.com/reel/613553981184147 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodrigez Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna (upraveno) Predelate to nekdo na hodinky, at to muzu ukazat doma? Upraveno 7. ledna uživatelem rodrigez 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oskar Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 18 minutami, Diamondking napsal: Ježiši to je tak blbý až je to dokonalý 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector_24 Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna (upraveno) Škoda odhalila facelift Enyaqu. Neřeší nic, automobilka se chlubí tím, že na nabití ujede o 1 km víc Zdroj Seznam vlákno Garáž Upraveno 8. ledna uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se