Vorel Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami před 1 hodinou, Horhe napsal: Takhle při pondělku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já byl dnes v práci včas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami před 22 minutami, Vorel napsal: Já byl dnes v práci včas Zo mna dnes mal americky agresor velku radost. Takto ja ziadny uder nikomu nezasadim kurna... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami Před hodinou, EpsteinBarr napsal: Zo mna dnes mal americky agresor velku radost. Takto ja ziadny uder nikomu nezasadim kurna... No, tak nejak. Ja s vypetim vsech sil dorazil v cca 9:30 a tak nejak se aktualne vkrada pocit, ze uz to pro dnesek stacilo . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami Já bych vám dal.... za trest by jste neměli ráno dubajskou čokoládu. To by vás naučilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami Zakomponovat chronobundus do podpisu je jiná liga. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se