warann Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Ad windows phone 7 shora, koukal jsem na nejaky dobovy videa, to byla velka parada . Z jednoho z nich:
Dzos Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března jeden starší Muz sa vracia podnapity domov. Zena hned po prichode zacne standardnu proceduru: "Ty pijan, ty spina, len vodku mas v hlave..." Muz siahne do vrecka, vybera papier a hovori: "Ja som teda pijan a spina? Priniesol som test, hned uvidime, aka si mudra a na urovni ty!" Zaskocena zena na to: "Citaj!" "Tak teda... prva otazka: - Vymenuj nejake 2 valuty. - He he.. dolar a euro. - Dobre, vymenuj 2 typy antikoncepcie. - Boze, mozem ti vymenovat aj 10 ak chces... - Dobre, verim ti. Otazka cislo 3. Vymenuj mi 2 rieky na Islande... - ???? Mlciiiiis?! Ha! Vedel som to! Okrem prachov a sexu ta nic ine nezaujima!"
Sarka Farka Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna před 2 minutami, warann napsal: M.H. rulez dalsi vtip o Jane kterej uz zadny Jane neposlu protoze se mnou pak ty Jany nemluvi 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se