Conrad Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Že by mě to potěšilo to ne, naštvalo také ne, na žumpu je to příliš frivolní Nevěděl jsem kam to dát, tak sem, ale je to spíše k pláči https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-obri-pokuta-za-sex-na-ostrove-italsky-par-se-schoval-za-krovi-byl-ale-videt-z-lodi-40528508#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=abtest288_local_box_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Duke650 Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-falesne-sandre-bullockove-poslal-6-milionu-prodal-kvuli-ni-i-vlastni-byt-280706 No tvl i takový plankton má volební právo... 2
Conrad Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července před 5 minutami, Duke650 napsal: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-falesne-sandre-bullockove-poslal-6-milionu-prodal-kvuli-ni-i-vlastni-byt-280706 No tvl i takový plankton má volební právo... No Sandra není tak špatná volba 1
Frantik Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Je. Kup karty Nicméně je dobre, ze ji to debil poslal, takový lidi nemaj mít občanku. 1
Stuky Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července (upraveno) před 14 minutami, Duke650 napsal: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-falesne-sandre-bullockove-poslal-6-milionu-prodal-kvuli-ni-i-vlastni-byt-280706 No tvl i takový plankton má volební právo... Hele, já to rozhodně nechci eskalovat, dotyčného pána se nezastávám... Ale píšou, že mu je 70. let. A ze mě je teda třeba ocenit, že aspoň na tu PČr došel. Ale abych nebyl úplně off topic - za mě to takový reálný starý Joey Upraveno 2. července uživatelem Stuky
zceyee Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července před 5 minutami, Frantik napsal: Je. Kup karty Nicméně je dobre, ze ji to debil poslal, takový lidi nemaj mít občanku. Ty karty sem z tý konverzace vůbec nepochopil, jaký karty měl na mysli ?
odjinud Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července před 13 minutami, Frantik napsal: Je. Kup karty Nicméně je dobre, ze ji to debil poslal, takový lidi nemaj mít občanku. Paráda, jdu do ní! 1
Filip eM Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července před 35 minutami, Conrad napsal: Že by mě to potěšilo to ne, naštvalo také ne, na žumpu je to příliš frivolní Nevěděl jsem kam to dát, tak sem, ale je to spíše k pláči https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-obri-pokuta-za-sex-na-ostrove-italsky-par-se-schoval-za-krovi-byl-ale-videt-z-lodi-40528508#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=abtest288_local_box_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Za výši té pokuty by se zde na fóru dalo slušně nakoupit
Frantik Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července před 22 minutami, zceyee napsal: Ty karty sem z tý konverzace vůbec nepochopil, jaký karty měl na mysli ? Dárkový a poukázky
Sarka Farka Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července (upraveno) Před hodinou, Duke650 napsal: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-falesne-sandre-bullockove-poslal-6-milionu-prodal-kvuli-ni-i-vlastni-byt-280706 No tvl i takový plankton má volební právo... tak tady si zmrdstvi fakt podalo ruku s kapitalni blbosti Upraveno 2. července uživatelem Sarka Farka 1
klobadysek Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července před 1 hodinou, Stuky napsal: Hele, já to rozhodně nechci eskalovat, dotyčného pána se nezastávám... Ale píšou, že mu je 70. let. A ze mě je teda třeba ocenit, že aspoň na tu PČr došel. Ale abych nebyl úplně off topic - za mě to takový reálný starý Joey Prosím o vysvětlení
JR_2010 Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Před hodinou, odjinud napsal: Paráda, jdu do ní! Hele teď mi Sandra psala, že to tady čte a že jsi jí strašně sympatickej, ale má momentálně nějakej problém s účtem, tak jestli bych jí to nemohl zprostředkovat a ty prachy, jestli bys zatím neposílal skrzevá mě...pošlu Ti číslo účtu do SZ 1 6
baracuda Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července před 2 hodinami, Duke650 napsal: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-falesne-sandre-bullockove-poslal-6-milionu-prodal-kvuli-ni-i-vlastni-byt-280706 No tvl i takový plankton má volební právo... No osobně znám člověka co není zrovna úplnej blbec a málem naletěl podobně. Stačil jen zhoršený psychický stav a nějaký prášek k tomu... A kdyby se nesvěřil zavčasu rodině mohl třeba dpadnout stejně. Dokonce má i volební právo. Jinak za mě každej kdo takovéhoto člověka odsuzuje nebo se mu posmívá poukazuje jen na vlastní nedostatek zkušenosti. Tohle se bohužel může v určité situaci stát každému. 1 1 3 3
Duke650 Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Chtěl jsem to dát do vlákna Co mě naštvalo, ale datloval jsem to na mobilu ve frontě na úřadě... Seniorovi se neposmívám, ale ani ho nehodlám litovat nebo "chápat". Vytáčí mně dvě věci: zmrd podvodník, a skutečnost, že podobně dezorientovaní jedinci bez špetky kritického myšlení u volební urny rozhodují o budoucnosti mých děti 7
Stuky Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července před 42 minutami, klobadysek napsal: Prosím o vysvětlení Jasná věc. Mě hodnocení ve smyslu "plankton & volební právo" přišlo přísné; vtipné, ale přísné. Pánovi je 70 let, ne každému Pán Bůh nadělil, a z článku se toho člověk o něm moc nedoví (srov. to, co píše v. s. @baracuda). A hlavně teda finanční gramotnost (i když ta je asi jen střípkem skládačky a třeba na ní ani @Duke650 nenaráží) nezaručuje (podle mých ryze subjektivních měřítek) dobrý výkon volebního práva. Hodně pomáhá, ale nezaručuje. To, že někdo nenaletí na jasný šméčko, mu nezabrání to hodit . Za mě by bylo zajímavé finanční gramotnost zohlednit třeba druhotně a částečně, třeba v "síle" hlasu. Čím vyšší daně platíš, tím vyšší sílu má tvoje volba. Ale to je utopie. Nicméně názor @Duke650 zdvořile respektuji. A jinak mi pán připomněl Joeyho: --- Chandler: Co se stalo?! Joey: Ty vado, slíbil, že ty křesla neodnese! Chandler: Co se ksakru stalo? Jak ses tam dostal? A kde máme věci, hergot?! Joey: Ten chlap se přišel kouknout na stěnu a tvrdil, že se do ní nevejde dospělej člověk. Chandler: Co? Tys tam vlezl dobrovolně? Joey: Já se to jen snažil prodat! Člověče, potkat toho chlapa znovu, víš, co bych mu udělal? Chandler: No, poklonil se! --- Ross: Jo kluci mám jeden gauč navíc. Joey: Rossi moc se nevytahuj, my tu nemáme nic. --- Ross: Ahoj, takže co říkali v pojišťovně? Chandler: Řekli "nejste tu pojištěný, no tak nám nevolejte".
Frantik Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července před 40 minutami, baracuda napsal: No osobně znám člověka co není zrovna úplnej blbec a málem naletěl podobně. Stačil jen zhoršený psychický stav a nějaký prášek k tomu... A kdyby se nesvěřil zavčasu rodině mohl třeba dpadnout stejně. Dokonce má i volební právo. Jinak za mě každej kdo takovéhoto člověka odsuzuje nebo se mu posmívá poukazuje jen na vlastní nedostatek zkušenosti. Tohle se bohužel může v určité situaci stát každému. Promin, ale jestli nekdo pošle milion Sandře Bullock, tak je proste debil. Je to blby, smutný, ale je to prostě tak. To je jen konstatování nepříjemný reality. Po milionu varování, který je v médiích každej týden. Moji rodiče jsou taky stary, ale umí přemýšlet a až nebudou moct, pomůžu jim ja. 2 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se