Xenomorfus Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Jako, privedl sem ho k vandrovani, poustel mu filmy s Belmondem a Spencerem & Hillem, vybiral s nim prvni motorku, ucil ho kourit doutniky.... Tolik casu sem do nej investoval a ted tohle! Zase se mi chce zvracet! 1 9
Lynx12 Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
JerryLan Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
odjinud Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 17
Diamondking Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Ulpianus Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Ahmede, co je nejlepší na sexu s dvaceti-devítiletými dívkami? Ahmed: No, že jich je dvacet... 2
warann Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Jeden lehce kontroverzní. Prosebníci zazvoní u dveří Jákoba Hirsche. "Vybíráme peníze na nemocnou postiženou dívku...." Hirsch vyvalí oči: "A k čemu vám bude nemocná postižená holka?" 1 9
Lynx12 Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Psychiatr vedl skupinovou terapii se třemi matkami a jejich malými dětmi. „Všechny vás ovládají vaše posedlosti,“ poznamenal lékař. Otočil se k první matce: „Vy jste posedlá jídlem. Dokonce jste svou dceru pojmenovala Candy.“ Pak se podíval na druhou: „Vaší obsesí jsou zase peníze. Není náhoda, že se vaše dcera jmenuje Penny.“ V tu chvíli třetí matka vstala, vzala svého malého syna za ruku a zašeptala: „Pojď, Dicku, radši vypadneme.“ 1 7
geometr Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna To mi připomnělo, jak Vojtěch Dyk někde povídal, že když se představuje někde v zahraničí v angličtině, že rovnou své příjmení hláskuje. 6
Jehlan Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna před 13 minutami, geometr napsal: To mi připomnělo, jak Vojtěch Dyk někde povídal, že když se představuje někde v zahraničí v angličtině, že rovnou své příjmení hláskuje. v aj je to "dajk" ne "dyk" https://youtu.be/v1_LZU30JjE
odjinud Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Jocker Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Asi se to jinam ani nehodí….10€, 2ks za 15€ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
geometr Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Tak jako i na tohle tu máme vlákno, byť trochu pozapomenuté, ale žádá si to ještě nějakou akci - fejkobijci:
warann Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna https://www.instagram.com/reel/DcEcLcIoLWS/?igsh=eWRpdzR0ZjZ3bWJs
Lynx12 Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna TVL, to je tak blbý, až je to k popukání... President Obama hledá poradce a Macháček z Česka mu nabízí: „Vezmi mě, já znám úplně každého.“ Obama ho chce vyzkoušet, a tak vyrazí do Hollywoodu. Arnold Schwarzenegger zrovna natáčí, ale jakmile uvidí Macháčka, zvolá: „Balíme to, přišel Macháček, jde se na pivo!“ Jdou na koncert Madonny, ta ho vidí a skočí mu z pódia kolem krku a povídá: "Ahoj Macháčku, jak se máš, dlouho jsi se neukázal ? " Obama to pořád nechce věřit, a tak jedou do Vatikánu. Macháček si to namíří rovnou na balkón a začne se modlit vedle papeže. Obama dole na náměstí najednou omdlí. Macháček za ním pak přijde do nemocnice: „Obamo, co to mělo znamenat? Omdlít přímo ve Vatikánu?“ Obama pootvře oči a hlesne: „To, že se modlíš s papežem, by ještě šlo. Ale když se mě vedle stojící japonská turistka zeptala: 'Kdo je to ten chlápek v šatech vedle Macháčka?'... to už na mě bylo moc!“ 3 14
Lynx12 Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 15
Kotlick Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna V 15. 8. 2026 v 18:31, Xenomorfus napsal: Jako, privedl sem ho k vandrovani, poustel mu filmy s Belmondem a Spencerem & Hillem, vybiral s nim prvni motorku, ucil ho kourit doutniky.... Tolik casu sem do nej investoval a ted tohle! Zase se mi chce zvracet! Chybí ti tam poslední zpráva: Mažu tě bejku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se