Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové a šílenci OP,

byl jsem na výletě v Itálii a měl jsem záměr něco určitě přivést, ale že to dopadlne takhle, tak s tím jsem nepočítal.. :wallbash:

Ve skutečnosti jsou tyto hodinky úplně úžasné...

Jestli budete mít negativní ohlasy, tak je to v klidu..Měl jsem úplně stejný názor..Myslel jsem, že to není klasika OP, ALE OPAK JE PRAVDOU..

Však koukněte na to sami..

A pak jsem ještě musel vyzkoušet výměnu tahu, která je už tak rychlá, dokonalá a jednoduchá.. :speak_cool:

Kulix

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Kdybys jel někdy do Prahy, tak se ozvi, rád bych je viděl naživo ;) Gratuluji.

Gratuluji a já taky. :)

Odesláno
Koukám, že se počet vlastníků OP na fóru nebezpečně rozrůstá ;)

Hodně členů do nich už dorostlo. :thumbsup_anim:

Odesláno
Řemen jsem měl připraven na nějaké nové OP, a tak to dopadlo..

TO MAXS:jsi to ty Martine??

Myslím, že nie :). Má ich jeden kolega z DE a aj keď sú tvoje fotky pekné, na živo sú ešte o pár čísel krajšie.

Návštěvník YPO
Odesláno

:smile_anim: :smile_anim: :smile_anim: = jdu si dát rum a oslavit to ;)

...škoda,že ty Panerai velcro strapy jsou tak drahé už bych ho koupil

Odesláno
Pánové a šílenci OP,

byl jsem na výletě v Itálii a měl jsem záměr něco určitě přivést, ale že to dopadlne takhle, tak s tím jsem nepočítal.. :wallbash:

Ve skutečnosti jsou tyto hodinky úplně úžasné...

Jestli budete mít negativní ohlasy, tak je to v klidu..Měl jsem úplně stejný názor..Myslel jsem, že to není klasika OP, ALE OPAK JE PRAVDOU..

Však koukněte na to sami..

A pak jsem ještě musel vyzkoušet výměnu tahu, která je už tak rychlá, dokonalá a jednoduchá.. :speak_cool:

Kulix

Gratulace. Zrovna dneska jsem si znovu a poradne prohlizel katalog Panerai a u techto me dostala tloustka safiroveho skla, ktera je 5,1 mm. Je mi jasne, ze pri teto vodotesnosti je to nezbytne, ale i tak jsem na to chvili koukal s otevrenou ... :_) Opravdu poctive robustni hodinky.

Odesláno (upraveno)

Jojoj, YPO - vidím, žes pověsil svoje PAM na flašku - trochu záhy, nicméně známe tě a taky pod tíhou nových přírůstků v pozadí na monitoru ........ :D :D Divím se, že je ta flaša plná......

Heliový ventil, jasan, ach jo, doufal jsem, že je to aretace lunety. Ta lupa prakticky znemožňuje odečet data, ale vůbec to nevadí, protože fakt přidává na hustotě - obecně mi přijde lupa s datumkou hustší, než trojka, ale zas chybí sendvič - já si snad nevyberu :D.

Upraveno uživatelem cigi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...