kulix Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Pánové a šílenci OP, byl jsem na výletě v Itálii a měl jsem záměr něco určitě přivést, ale že to dopadlne takhle, tak s tím jsem nepočítal.. Ve skutečnosti jsou tyto hodinky úplně úžasné... Jestli budete mít negativní ohlasy, tak je to v klidu..Měl jsem úplně stejný názor..Myslel jsem, že to není klasika OP, ALE OPAK JE PRAVDOU.. Však koukněte na to sami.. A pak jsem ještě musel vyzkoušet výměnu tahu, která je už tak rychlá, dokonalá a jednoduchá.. Kulix Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lolohh Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Kdybys jel někdy do Prahy, tak se ozvi, rád bych je viděl naživo Gratuluji.
Ondraj Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Kdybys jel někdy do Prahy, tak se ozvi, rád bych je viděl naživo Gratuluji. Gratuluji a já taky.
Gilius Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 teda...jste se nějak rozjeli,s těma OP...ne???
sauce Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Koukám, že se počet vlastníků OP na fóru nebezpečně rozrůstá
Ondraj Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Koukám, že se počet vlastníků OP na fóru nebezpečně rozrůstá Hodně členů do nich už dorostlo.
maxs Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Krásne. Kto nevidel, neuverí. Kde si kúpil ten remeň, alebo bol v dodávke?
kulix Odesláno 25. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Řemen jsem měl připraven na nějaké nové OP, a tak to dopadlo.. TO MAXS:jsi to ty Martine??
cigi Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 kráása, gratuluju! co je to za ten zapuštěný čudlík na 9?
sauce Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 kráása, gratuluju! co je to za ten zapuštěný čudlík na 9? Héliový ventil
PhoeniX Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Je to pecka, jedny z nejhezčích diversek. Bylo by možné foto na ruce? Díky a gratuluji.
maxs Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Řemen jsem měl připraven na nějaké nové OP, a tak to dopadlo.. TO MAXS:jsi to ty Martine?? Myslím, že nie . Má ich jeden kolega z DE a aj keď sú tvoje fotky pekné, na živo sú ešte o pár čísel krajšie.
Návštěvník YPO Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 = jdu si dát rum a oslavit to ...škoda,že ty Panerai velcro strapy jsou tak drahé už bych ho koupil
grippo Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Také velká gratulace, chtělo by to fotku na ruce.
skalis Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Pánové a šílenci OP, byl jsem na výletě v Itálii a měl jsem záměr něco určitě přivést, ale že to dopadlne takhle, tak s tím jsem nepočítal.. Ve skutečnosti jsou tyto hodinky úplně úžasné... Jestli budete mít negativní ohlasy, tak je to v klidu..Měl jsem úplně stejný názor..Myslel jsem, že to není klasika OP, ALE OPAK JE PRAVDOU.. Však koukněte na to sami.. A pak jsem ještě musel vyzkoušet výměnu tahu, která je už tak rychlá, dokonalá a jednoduchá.. Kulix Gratulace. Zrovna dneska jsem si znovu a poradne prohlizel katalog Panerai a u techto me dostala tloustka safiroveho skla, ktera je 5,1 mm. Je mi jasne, ze pri teto vodotesnosti je to nezbytne, ale i tak jsem na to chvili koukal s otevrenou ... :_) Opravdu poctive robustni hodinky.
cigi Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 (upraveno) Jojoj, YPO - vidím, žes pověsil svoje PAM na flašku - trochu záhy, nicméně známe tě a taky pod tíhou nových přírůstků v pozadí na monitoru ........ :D Divím se, že je ta flaša plná...... Heliový ventil, jasan, ach jo, doufal jsem, že je to aretace lunety. Ta lupa prakticky znemožňuje odečet data, ale vůbec to nevadí, protože fakt přidává na hustotě - obecně mi přijde lupa s datumkou hustší, než trojka, ale zas chybí sendvič - já si snad nevyberu . Upraveno 25. srpna 2008 uživatelem cigi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se