czechito Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 22. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 před 12 hodinami, czechito napsal: Moc hezké! Mám dnes podobné, jen v jiné barvě a z titanu. Je to limitka B-42 Official Cosmonauts Mars 500, která se ale dala inspirovat ciferníkem Marinemasteru, s indexy v barvě rudé planety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L.K Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 22. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 Zapomněl jsem ty své dnešní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Přezuto na léto Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Když má dnes přijít to boží dopuštění, tož teda radši hned od rána něco odolnějšího... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L.K Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 (upraveno) Upraveno 7. července 2023 uživatelem L.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 12. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 V 7. 7. 2023 v 17:59, L.K napsal: To byly mé první Fortisy, B-42 Flieger Chronograph, kupoval jsem je tuším v roce 2008. Později jsem stavěl barák, každá koruna dobrá, tak jsem je prodal a dlouhá léta toho litoval. Vlastně toho lituji dodnes, ale už mám za ně aspoň jiné fortisí náhrady a tolik to nebolí.. Kdykoliv ty hodinky vidím, zaplaví mne úplně stejný pocit jako kdysi, v mých hodinkových začátcích, kdy jsem je držel v ruce, mé v té době nejdražší hodinky a splněný sen. Občas bychom si tyhle pocity z dávných pionýrských dob, měli připomínat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 13. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 Square jsou takové jiné Fortisy, ale mám je rád.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 14. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 A dnes zase pro změnu Piloty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 18. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 "Vaši náladu zaručeně zlepší - MARS 500! Mars 500 - hodinky do práce, na zahradu i na vesmírnou výpravu!!" (znělka, konec reklamy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 Koukejte, co jsem nasel v krabici: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 24. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 V 21. 8. 2023 v 15:29, AdaMoss napsal: Koukejte, co jsem nasel v krabici: Jedny z mála 40 mm Fortisů, kterými bych chtěl doplnit kolekci. Krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Letim s Vámi !Napsáno mobilem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 18. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Fakt je mám teď na ruce, i když na fotce je včerejší podvečer na terase. Hodinky jsem si včera přivezl ze servisu a pár dnů je asi z ruky nesundám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 29. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2023 Pivní… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 30. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2023 Padla,jde se domů Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Ještě ne na ruce, ale brzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se