warann Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 No hele, ja mam tu Fenix, jak jsi sam psal prve a taky spokojenost. Na vecerni prisviceni uplne v pohode, ten hranatej plochej tvar mi taky vyhovuje a btw co ji mam, jeste jsem ji nedobijel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Taky mam Fenix a super, placatá, malá. Akorát ji teda furt zamykám, protože se často v kapse nechtěně zapínala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Fenix tiez - 3 rocny capart mi to hocikedy zapne aj ked je zamknuta, musim kluce dokladat mimo dosah. A osuchane je to hned. Nic co by islo vylestit. Inac fajn, mala, lahka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Pozri este Fenix E01 V2.0 Tu mam ja na klucoch, uplne v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Ta už je trošku větší, né teda vo moc, ale dal bych přednost menší, ale dík za tip. Přemejšlim vo týhle : https://www.open-sport.cz/svitilna-fenix-e03r/?gclid=EAIaIQobChMIv42xzNb97wIVzdrVCh20AgQ-EAQYAiABEgLV4PD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 To je nějaký přepálený, ne? Vždyť stála pod litr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 taky jí pamatuju u mimozemstana za 750,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 21 minutes ago, Strocek said: Ta už je trošku větší, né teda vo moc, ale dal bych přednost menší, ale dík za tip. Přemejšlim vo týhle : https://www.open-sport.cz/svitilna-fenix-e03r/?gclid=EAIaIQobChMIv42xzNb97wIVzdrVCh20AgQ-EAQYAiABEgLV4PD_BwE Ta cena je uuuuplne mimo. https://www.alza.cz/sport/fenix-e03r-d6199216.htm?o=1 U nas je teraz v alze za 29 eur, minuly rok v decembri bola za 22. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 kuci v klidu, to bylo pro pobavení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 no len aby :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Já jsem piča nerozhodná a lehce ovlivnitelná, mám obě Olight mám asi o trošku víc rád, ale jen proto zde již zmíněné zapínání v kapse, jinak je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Před hodinou, shaggy napsal: no len aby fááákt, neke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Je to fakt prcek. Vzal sem i manželce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 (upraveno) Fiskars do kazdej rodiny Upraveno 28. května 2021 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 A tu fiskarsku edcckujes v zadnom vrecku rifli, alebo kde ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 V prednom;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 X7 mam, ale nesadla mi... vyzera super, ale pouzitelnost mi pride dost biedna. Podobne rozmery&vaha a pouzitelnost o dost lepsiu som nasiel inde: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 Mám roky tuhle a max spokojenost https://www.fiskars-shop.cz/maceta-x3-fiskars-126003-vyprodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 Moty, mam stejnou. V podstate spokojenost, pracuje se s ni pekne, ale mam ji zubatou jak pilu, jednou sem ji pouzil ve větším mraze k odvetvovani smrku a ta cepel se hodne vystipala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 jo, před lety v létě na smrkovou větev taky zub, od té doby cajk, ale není heavy duty, to teda ne, na to co vydržej ty sekery, je tohle spíš na takové to lehké domácí sekání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se