Pepino777 Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Jdu objednat, dik za pripomenuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 2 hodinami, warann napsal: To já taky, nicméně objednáno mám (tři měsíce čekačku potvrzuju). Ale zas, když na to mezitím zapomenu, tak budu to mít pro sebe jako takový překvápko nebo jsem to mohl rovnou i zaplatit a byl by to vlastně svýho druhu dárek. Alespoň budeš mít hezkej dárek k vánocům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 29. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 Tak tohle asi potřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 V 24. 7. 2021 v 13:23, mAra_ napsal: Si děláte legraci, ale ty kleště nikde nemají... Ani německý Amazon nepomohl .. Odkaz pre kupichtivych 200 KNIPEX TwinGrip Expected to be available end of October 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 To můžu potvrdit, po objednávce mi volala paní, že budou dostupné koncem října. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Třeba bych mohl pomoct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Mám podobné asi rok...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Tak mám novej after shave. Dnes mi přišly očekávané kobřičky a než doputovaly, tak jsem jim mezi tím připravil krabičku. A aby jim nebylo smutno, tak jsem poskládal rovnou takovou šikovnou příruční sadičku. Myslím, že by mohla pokrýt 90% mých potřeb. Pro zajímavost váží 480g, z toho kobry xs 59g. No koukněte na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 před 11 hodinami, Jerryl napsal: Tak mám novej after shave. Dnes mi přišly očekávané kobřičky a než doputovaly, tak jsem jim mezi tím připravil krabičku. A aby jim nebylo smutno, tak jsem poskládal rovnou takovou šikovnou příruční sadičku. Myslím, že by mohla pokrýt 90% mých potřeb. Pro zajímavost váží 480g, z toho kobry xs 59g. No koukněte na to Chybí Ti tam nástroj nejužitečnější - KLADIVO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 [mention]Jerryl [/mention] to jsou ty nejmenší stovky tohleto? Knipexy myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Kladivo nosím ve druhé kapse Ano, jsou to nejmenší 100 mm Cobra xs. Jsou tak malý, až mě to překvapilo. Celá ta sada je spíš taková chlapská hračka. Dospělých sad mám nespočet, ale nebaví mě je furt tahat sebou, v tom je tato malá strčí do kapsy. Doslova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Když vidím ty výbavičky, tak z vašich úst slyšet "máte štěstí, že jdu zrovna kolem" dostává nový rozměr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Nejsou tyhle jako už moc malý? Dá se s tim normálně pracovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 (upraveno) Asi to na velkou každodenní práci nebude. Až vyzkouším, dám vědet. Je to o tom, že celá ta sada váží jako moje dospělý sikovky. Ale jsou to moje 1. kleště od Knipexu, jsou drahý, ale zpracování mě nadchlo. Možná si od nich ještě něco přikoupím. Vyfotil jsem vám ještě jednoho pomocníka. Starej hasáček z bazaru za 3 pětky, který mi už mnohokrát pomohl a moc si ho cením. Např nesnáším jak se většina “instalatérů”, vybavenejch jedněma sikovkama na všechno, žene na chromovaný matice vodovodních baterií, aby je hned vodrbali. Vůbec je k tomu nepouštím. Mlátil bych je po pazourách. Upraveno 2. září 2021 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 před 19 hodinami, Jerryl napsal: Tak mám novej after shave. Dnes mi přišly očekávané kobřičky a než doputovaly, tak jsem jim mezi tím připravil krabičku. A aby jim nebylo smutno, tak jsem poskládal rovnou takovou šikovnou příruční sadičku. Myslím, že by mohla pokrýt 90% mých potřeb. Pro zajímavost váží 480g, z toho kobry xs 59g. No koukněte na to Já myslim, že když si koupíš nějakýho pěknýho Leathermana, tak můžeš půlku věcí z tý krabičky vyndat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Leathermana mám, Victorinox multitool taky, ale hraček není nikdy dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Tak beru zpět . Krom toho si mě inspiroval s těma skládacíma nůžkama. Na základce kdo je měl, tak byl KING, já si na to nedávno vzpomněl a koupil jsem na ebay z číny a ta kvalita neni vončo a maj stříbrný madýlka. Tak jsem se při pohledu na ty tvý koukal i jinde a dělaj je němci značka Munkees a maj je za 140,-, tak si je budu muset koupit. Případně bych si nechal poradit, ale chtěl bych nějaký kvalitnější než tu čínu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Ty moje jsem vyštrachal v šuplíku a jsou právě z tý doby na základce , ale jako by těm Munkees z oka vypadly. Jinak výborný ostrý nůžky jsou na nožích victorinox. Mám je na Climberovi a Pioneer X. Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Já mám Latroše a tam ty nůžky taky makaj jak maj, samozřejmě v rámci velikosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 V 2. 9. 2021 v 11:48, Jerryl napsal: Asi to na velkou každodenní práci nebude. Až vyzkouším, dám vědet. Je to o tom, že celá ta sada váží jako moje dospělý sikovky. Ale jsou to moje 1. kleště od Knipexu, jsou drahý, ale zpracování mě nadchlo. Možná si od nich ještě něco přikoupím. Vyfotil jsem vám ještě jednoho pomocníka. Starej hasáček z bazaru za 3 pětky, který mi už mnohokrát pomohl a moc si ho cením. Např nesnáším jak se většina “instalatérů”, vybavenejch jedněma sikovkama na všechno, žene na chromovaný matice vodovodních baterií, aby je hned vodrbali. Vůbec je k tomu nepouštím. Mlátil bych je po pazourách. Jo, tak takovýhle jsem našel po tchánovi v bedně s nářadím, bohužel byl načatý, tak rupnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se