patriknapr Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Ahoj, musím říct, že mě se ty hodinky líbí. Jsou takové klasické, možná nudné, ale na druhou stranu v tom je jejich síla. Takový nový hodinky po dědovi.Být o trošku větší tak o nich pouvažuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Já bych řekl, že je to taková alternativa pro modet Antea, stejně jako NOMOS má dvojici Tangente x Club Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 ...Takový nový hodinky po dědovi... přesně tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 Mne sa tiež páčia,sú jednoduché a krásne staromódne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 mně se líbí a moc, asi víc než Nomosy... a ten nápad s vteřinovkou mi přijde super, je to taková malá drobnost, která vydrží být chvíli zajímavá a na takových hodinkách se to hodí, protože tady není na co koukat po týdnu... tohle může vydržet zajímavé a zábavné dlouho. navíc si toho každý rychle všimne, trkne to do oka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Takový nový hodinky po dědovi pořád jsem netušil, jak to vyjádřit, ale tohle sedí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Čím déle se k tomuto vláknu vracím, tím víc se mi líbí. Škoda, že je to automat. Tato esence jednoduchosti a nadčasové elegance si přímo říká o manuální kalibr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Čím déle se k tomuto vláknu vracím, tím víc se mi líbí. Škoda, že je to automat. Tato esence jednoduchosti a nadčasové elegance si přímo říká o manuální kalibr. na ebay.de jednou byly s manuálním nátahem 2801 za docela dobrý peníz (nějaká limitka) - zaváhal jsem a docela mě to mrzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elmelund Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Stowa Partitio měly být moje první kvalitní hodinky, na fotkách se mi hrozně líbily - geniálně jednoduché a přesně takovými jsem chtěl začít. Využil jsem služební cesty do Německa a zašel si do prodejny Manufactum (hodinky údajně nelze koupit jinde, tedy jako nové, samozřejmě) ve Frankfurtu. Byl to zrovna ten týden, ve kterém hodinky podražily z 495 na 535, což bylo první nemilé překvapení. Zkusil jsem si je na ruce a nenadchly mě, můj první pocit byl "malé a tlusté", detaily ciferníku jsem ocenil pouze na fotce, v reálu jsem to viděl téměř rozmazaně. Pásek taky docela obyčejný, na jednom německém fóru jsem viděl fotku, kde pásek nahradili za kvalitnější a lépe vypadající, hodinkám to alespoň dle fotky docela pomohlo. Takže nakonec jsem si je nekoupil (a to jsem do obchodu šel s hodně nacpanou peněženkou) a spíš si místo nich koupím nějaké flieguhr. Berte to prosím s rezervou jako názor začátečníka, hodinky jsou určitě kvalitní a své příznivce si najdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ram 21 Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Hodně sem nad nimi uvažoval, nakonec mně odradila velikost 39. Ale na obrázcích se mi líbí moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 (upraveno) Tak mame novou variantu s krasne vintage nazloutlou lumi. Nemuzu si pomoct, ale neco na tech hodinkach (obe verze) me porad laka a musim se k nim vracet. Asi ta cistota - nemyslim vzhled, ale to, ze jsou to obycejne hodinky bez spetky snahy delat z mechaniky neco extra... A k dispozici je i verze s rucnim natahem. zdroj/source: www.manufactum.de Upraveno 10. října 2012 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Jsou nádherné a varianta s manuálním nátahem nemá chybu, ten k nim dokonale sedne. Spolu s Junghans Meister Handaufzug jde o další úžasné hodinky s ručním nátahem a tradiční velikostí pod 40 mm, které hodně výrobců opomíjí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Páni, tak tohle je opravdu paráda. Moc se mi líbí. Přidávám foto verze s ručním nátahem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Honzo jsem na tom stejně. Taky mě ta Partitia vždy znovu a znovu dostanou... a ta bílá v manuálu je super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 A mame tu i prvni zive fotky... zdroj/source: forums.watchuseek.com (member Bodhisattva59) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Mám z nich velmi pozitivní dojem jako z pěkných a zajímavých hodinek. Prostě opak HUBLOT a spol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Partipio byly jediné Stowy, které se mi nelíbily, ale tato varianta má něco do sebe, až se mi zastesklo po Anteách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Tieto hodinky budu pekne aj o 50 rokov! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Já si nemůžu pomoct, mě tam prostě chybí aspoň ta datumovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Me tez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se