xmikm36 Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Ahoj, jaké jsou vaše nejoblíbenější Omegy? Popřípadě po jakých toužíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Tohle jsou moje nejoblíbenější: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 (upraveno) A toužím po této: Upraveno 23. července 2020 uživatelem nastycrew52 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 (upraveno) Toužím po 43,5mm GMT inhouse Co-axial Master Chronometer Planet Oceanech s černou diver lunetou a decentním gmt chapter ringem, které budou mít výšku do 14 mm. Ideálně teda z platiny, která bude mit tvrdost jako wolfram. A klidně by to misto GMT mohly být taky Worldtimery, ovládané základní korunkou, s dobře přehledným cifrem. Tak o těch sním, když náhodou spím Upraveno 23. července 2020 uživatelem martar Sjednoceni pravopisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 To je jaké jsou, ne jaké by měly být Moje žádný a starý Opl vykopávky už vůbec ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Ahoj, tak za mne - Omega PLANET OCEAN mechanický COSC certifikovaný chronometr s chronografem a automatickým nátahem, kalibr OMEGA 9300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Ja toužím po Edizione Venezia... ale asi zustane jen u touzeni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didoodje Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Moony 39mm : ) podle mě nejhezčí a nejkvalitnější (cena/výkon) hodinky pro malé zápěstí a můj ultimate goal, pokud je někde schrastím v dobrém stavu kolem 90K : D což může být (a zatím je) utopie, ale těch 90K je nějaká moje hranice, abych měl ještě radost z toho ty hodinky nosit : D a nebál se o ně tolik, jako třeba o Rolády... To abych měl kolem ruky plexisklo za ty peníze : DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Omega Globemaster Annual Calendar v bílé barvě. Nechápu, proč se tak málo prodávají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oris Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 Omega spectre, moc po nich toužím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 možná tyhle, kdyby byly o pár mm větší: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farookh01 Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 Keď Omega, tak Speedmaster Racing, 40mm, žltá verzia ten brúsený ciferník neopísateľnej farby je dokonalý https://www.omegawatches.com/watch-omega-speedmaster-racing-co-axial-chronometer-chronograph-40-mm-32632405006001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raguss Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 speedy tuesday reverse pandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjpjpetr Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Smp 42 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_See Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 SMP v modré na hnědém koženém řemenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 To je strasidelna kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_See Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 V 17. 11. 2021 v 13:37, Murphy97 napsal: To je strasidelna kombinace Jestli to bylo na mě, tak nevím proč strašidelná, možná si představuješ něco divokého...s dovolením si vypůjčím fotku od "thedutchmongolian" na Instagramu, kterého sleduji a má super sbírku... Mě se to "kombo" líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Nebylo to na Tebe, ale na kombinaci hodinek a remenu. Za me strasidelny. Ale hodinky nadherny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Zrovna tato kombinaci mi zas tak blbá nepřijde a docela se mi to i líbí.Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Fotka moc pěkná, hodinky taky,ale remen mi k nim taky vůbec nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se