Přejít na obsah

Poradna PRIM

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • Odpovědi 883
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Zdravím pánové,nevím jestli píši do správného vlákna, ale pustil jsem se do renovace jedněch starších Primek z bazaru a nemohu sehnat nové sklíčko, hodinář mi řekl že si ho musím sehnat sám a Elton mi žádost o nové zamítl, prý pouze při renovaci, což nechci protože si renovaci chci udělat sám.

Pokud by jste někdo věděl kde sehnat kompatabilní sklo budu moc rád, nemusí být ani originál pokud máte někdo ověřeno, že se dá do hodinek nějak upevnit i jiné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak změř velikost  na desetinu  pak se uvidí. Skla plast jsou normálně  po sudých , dvou desetinách  a dává se o 1 až dvě desetiny větší  .  Jirka

Odkaz ke komentáři

Zdravím Pánové. Čistou náhodou se mi sešli dva krásní Diplomaté.

Jeden je Incabloc z 68, druhý patrně novější bez sériového čísla.

A teď k mému dotazu,lze mluvit v obou případech o originálu a dává smysl si nechat oba kousky? Incabloc má patrně novou korunku, je tak?

Předem díky za jakékoliv postřehy.

post-58444-0-48356200-1504200700_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zdravim,

Jsou to oba opravdu krásné kousky.

Sám jsem si sehnal jedny staré Diplomaty a nechal je zrenovovat v Eltonu.

Musím říct, ze vypadaly skvele už před renovaci, viz foto:

d4924f344ba4fee76fef2adc48c8f829.png

Myslím, ze ty Diplomaty vpravo by zasloužily postarat se o cifernik a oboum bych sehnal nové kožené pásky. Nakonec nosím ty svoje na hnědém pásku a moc se mi to líbí.

Za mne ve Vaši situaci bych si ponechal jen jedny. Popřípadě jedny zrenovoval a druhé (ty vlevo) nechal v původním stavu.

Ať tak či tak, přeji Vám štěstí v rozhodování, je to krásné a komfortní dilema :-)

Hezky večer

Zdravím Pánové. Čistou náhodou se mi sešli dva krásní Diplomaté.

Jeden je Incabloc z 68, druhý patrně novější bez sériového čísla.

A teď k mému dotazu,lze mluvit v obou případech o originálu a dává smysl si nechat oba kousky? Incabloc má patrně novou korunku, je tak?

Předem díky za jakékoliv postřehy.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Zdravím pánové,

velice rád bych se informoval jaké máte zkušenosti s namontováním kotvy (u setrvačky) zpátky do strojku, tak aby přesně zapadla do vteřinového kola (pokud se to tak jmeunuje :)) Dělám to formou pokus omyl, ale určite tam je nějaká zaručená cesta, aby to fungovalo vždy.

Předem Vám děkuji

Vašek

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Chlapci ahojte.. poprosim o radu, svokor mi daroval tieto hodinky.. vie mi niekto povedat v ktorom roku sa vyrabali a co je v nich za strojcek..? Maju nejaku hodnotu..? Remienok si nevsimajte - nahodil som aspon nejaky na skusku.. dakujem pekne za akekolvek info..

16ecf077b303121ccb0e73ee38935b4a.jpg

c290b9fc53fd7110a74a73057eec23da.jpg

Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Fejky v pravém slova smyslu určitě nee, spíš zřejmě ciferník se strojkem "pyžamo" vložen do jiného, možná maličko menšího pouzdra, proto taky indexy až do kraje... Ty moje by měly být v pořádku.

Upraveno uživatelem colommbo
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...