eloga Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 jo, má být hladké a bez nápisů, uvnitř Ronda 1 jewel.*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemos Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Zdravím pánové,nevím jestli píši do správného vlákna, ale pustil jsem se do renovace jedněch starších Primek z bazaru a nemohu sehnat nové sklíčko, hodinář mi řekl že si ho musím sehnat sám a Elton mi žádost o nové zamítl, prý pouze při renovaci, což nechci protože si renovaci chci udělat sám.Pokud by jste někdo věděl kde sehnat kompatabilní sklo budu moc rád, nemusí být ani originál pokud máte někdo ověřeno, že se dá do hodinek nějak upevnit i jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 O jake Primky se jedna?Zkus dat lepsi info. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Když renovace, tak sklíčko přeleštit, pokud teda není prasklé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Tak změř velikost na desetinu pak se uvidí. Skla plast jsou normálně po sudých , dvou desetinách a dává se o 1 až dvě desetiny větší . Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemos Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Děkuji, přeleštil jsem a vše ok. Děkuji za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Zdravím Pánové. Čistou náhodou se mi sešli dva krásní Diplomaté. Jeden je Incabloc z 68, druhý patrně novější bez sériového čísla. A teď k mému dotazu,lze mluvit v obou případech o originálu a dává smysl si nechat oba kousky? Incabloc má patrně novou korunku, je tak? Předem díky za jakékoliv postřehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Č. Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Zdravim, Jsou to oba opravdu krásné kousky.Sám jsem si sehnal jedny staré Diplomaty a nechal je zrenovovat v Eltonu.Musím říct, ze vypadaly skvele už před renovaci, viz foto: Myslím, ze ty Diplomaty vpravo by zasloužily postarat se o cifernik a oboum bych sehnal nové kožené pásky. Nakonec nosím ty svoje na hnědém pásku a moc se mi to líbí. Za mne ve Vaši situaci bych si ponechal jen jedny. Popřípadě jedny zrenovoval a druhé (ty vlevo) nechal v původním stavu. Ať tak či tak, přeji Vám štěstí v rozhodování, je to krásné a komfortní dilema :-) Hezky večer Zdravím Pánové. Čistou náhodou se mi sešli dva krásní Diplomaté. Jeden je Incabloc z 68, druhý patrně novější bez sériového čísla. A teď k mému dotazu,lze mluvit v obou případech o originálu a dává smysl si nechat oba kousky? Incabloc má patrně novou korunku, je tak? Předem díky za jakékoliv postřehy. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Zdravím pánové, velice rád bych se informoval jaké máte zkušenosti s namontováním kotvy (u setrvačky) zpátky do strojku, tak aby přesně zapadla do vteřinového kola (pokud se to tak jmeunuje ) Dělám to formou pokus omyl, ale určite tam je nějaká zaručená cesta, aby to fungovalo vždy. Předem Vám děkuji Vašek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Teď jsi mně dostal. Já s tím nikdy neměl problém. Lupa na oku a párátko a vždy to tam sedlo. A je to krokové kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Děkuji za opdověď a kameny které jsou v kotvě by měly být ve vodorovné poloze asi že? .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Ano kameny vodorovně a zašelekované aby se při provozu nehly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lespol Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Ahoj, koupil jsem 2ks prim a chci se zeptat, která korunka a které dýnko jsou ty správné. To dýnko vlevo se mi jeví vyšší, (tlustší), a taky ty zářezy se trochu liší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Chlapci ahojte.. poprosim o radu, svokor mi daroval tieto hodinky.. vie mi niekto povedat v ktorom roku sa vyrabali a co je v nich za strojcek..? Maju nejaku hodnotu..? Remienok si nevsimajte - nahodil som aspon nejaky na skusku.. dakujem pekne za akekolvek info.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Prim "pyžamo" s kal. 68 (možná 68 515 3) z cca poloviny 80. let min. století. Ve výtečném stavu cena, dle mého soudu, něco přes tisíc Kč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 a nepatri k tomu cifru ine puzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Tiez sa mi to puzdro nezda.. vsetky pyzama co som videl na nete maju puzdro s nozickami.. preto som to tu postol, ze sa niekto vyjadri, kto tomu rozumie, alebo kto to pozna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Myslím, že máš pravdu, ale nejsem takový odborník, abych to potvrdil s jistotou. Přesněji - nevím, jestli se pyžama nedělala i v jiném pouzdře, já mám tytok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 colommbo: tie tvoje maju iny tvar puzrda, korunka nie je zapustena v puzdre, indexy nezasahuju az k okraju cifernika.. takze neviem, ci tie moje Prim nie su nejake fejky..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 (upraveno) Fejky v pravém slova smyslu určitě nee, spíš zřejmě ciferník se strojkem "pyžamo" vložen do jiného, možná maličko menšího pouzdra, proto taky indexy až do kraje... Ty moje by měly být v pořádku. Upraveno 25. září 2017 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se