Honza.manta Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 ale ty ručky jsou původníTy ručky původní nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Ale Honzo ty ručky původní budou. Koukni se do knihy Prim a na tvar pouzdra. Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Nebudou původní Jirko,jsou krátké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Rúčky s urezanou lumi sú z automatov.Originál na športy patrí niklovaná po celom obvode. Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Tyhle jsou buď z automatů nebo dětských sportů. Navíc výplň je jen bílá barva a ne lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Takhle mají vypadat,včetně lunety s lomenou 3 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 A taky zavřenou 4 ;-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Jj, origo lomená 3 a otevřená 4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Máte pravdu hoši . Pořád se je co učit Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Kluci Primkari, poradte... Su na foru celkem dlouho, ale jeste nikdy jsem nevlastnil primky a rad bych to napravil Ktery jako prvni? Popripade kde cerpat info? (krom fora samozrejme) Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
areuratty Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Ahoj kluci, nevim, jestli jsem zvolil sprsvne vlakno, nicmene potreboval bych poradit nejakeho spolehliveho hodinare v Praze, ktery by mi dokazal opravit Primky? Diky za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 První primky bych volil PS2.Je tu vlákno na hodináře, ale zkusil bych paní hodinářku na Vyšehradské ulici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Osobně bych volil Diplomaty (byly moje první) nebo Igeny (moje třetí)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Kluci Primkari, poradte... Su na foru celkem dlouho, ale jeste nikdy jsem nevlastnil primky a rad bych to napravil Ktery jako prvni? Popripade kde cerpat info? (krom fora samozrejme) DíkySkus pozriet predajne vlakno, hadam Ta nejake pekne Primky zaujmu:) Ja by som isiel do PSII, IGEN, je to osvedcena klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Kluci Primkari, poradte... Su na foru celkem dlouho, ale jeste nikdy jsem nevlastnil primky a rad bych to napravil Ktery jako prvni? Popripade kde cerpat info? (krom fora samozrejme) DíkyPromeškal jsi příležitost, když byly na Aukru Prim Orlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 a chceš vyntyč nebo novou produkci? Kluci Primkari, poradte... Su na foru celkem dlouho, ale jeste nikdy jsem nevlastnil primky a rad bych to napravil Ktery jako prvni? Popripade kde cerpat info? (krom fora samozrejme) Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
areuratty Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Já jako první pořídil krásný smrčky (kalibr 52) a vybudoval jsem si k nim takový vztah, že mě i těší, že ty prvopořízené byly "úplně obyčejné Primky" a ne zrovna Diplomaty nebo Igeny či Orlíky... Honza.manta: diky, zkusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 A samozrejme https://www.antik-hovorka.cz/prim/ je tá správna voľba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster1 Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 P1130910.JPGahááá, tak toho bych si ani nevšimnul. a zase mam co hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se