ony Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Dneska skládáme skříně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Ani o vikendu neni klid od prace. Nastesti mi den zprijemnuji moje nova Seika :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Dnes na Skalke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 sobota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Nautische Instrumente Fajné, jako vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metvis Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Dnešní nový přírůstek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 To takhle člověk v hospodě po dlouhý době potká kamaráda a zjistí, že je taky pěkně zmagořenej. Že prej tu v tom jede s náma, ale neni moc vidět. Tak vám ho ukážu aspoň takhle a příště ho vezmu na sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 A ještě má mé nejoblíbenější hodinky Určitě ho vem na sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampelnik Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Panerai 312 s aligátorem na krokodýlovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Panerai 312 s aligátorem na krokodýlovi krokodýl.jpgParáda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 to zas byla prasárna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 (upraveno) honza71-jak nejses pysnej?jsou bozi!! Honza71: pecka, sedí Ti parádně. Nádhera, padnou Ti skvěle, myslím, že si na ně zvykneš hooodně rychle Hezky pěkně Honzo, blahopřeju. A i když já takový hodinky nenosím (já jsem jenom malý ředitel ) , tak musím říct, že Ti sednou moc hezky. Vždyť jsi chtěl ty Omegy!Ale tohle taky není špatný gratuluju Děkuji pánové. Odříkaného chleba největší krajíc, nebo jak se to říká ? Jsou neskutečně pohodlný na nošení, hezký jsou imho taky no a cena byla zajímavá.Takhle to dopadne, když má jeden hodinkovej absťák a nějakou tu volnou kačku. Mám ale pocit, že ty Omega AT mě stejně jednou neminou. Upraveno 30. listopadu 2013 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Můj nový přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Můj nový přírůstek Tak ty jsou fakt pěkný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobul Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Zdravim ve spolek!Jsem tu novy a musim rict-super forum!Na stary kolena jsem se zblaznil do hodinek.Davam prednost automatum a alespon 10ATM.Jako duchodce si nemohu moc vyskakovat.Momentalne mam na ruce Gigandet sea ground automatic,ve skrini opatruji elegantnejsi JL Sydney 1-1541F a cekam po nedeli zasilku s J.Springs BEB 065(zlato-cerny,cerny metal-reminek).No a abych do Vanoc nemel uz vubec ani na jidlo,ciham na e-Bay na Swiss Military Batallion,cifernik ve stribre.Kdyz to tak po sobe ctu,tak mam dojem,ze nejsem zcela zdrav ......Ale co,jsou to pekne kousky.Az se naucim vic s PC,pridam foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 tady je nemocnejch vice lidi :-) dokonce je pro tuto nemoc i oficielni vyraz, prihod nejakou fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Zdravim ve spolek! Ahoj, pripadas si jako blazen do hodinek........no, tak jsi tady spravne :-) Vitej a kdyz se budes chtit trochu rozepsat, muzes primo sem:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/29915-p%C5%99edstaven%C3%AD-nov%C3%BDch-%C4%8Dlen%C5%AF-chronomagu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Jedna dnesni z venceni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Jezisek uz tuka Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky