Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vídeň? :-)

slovensky sa to povie, ze "írečitá" fotka   :whistling:

Jasně Vídeň :-)

U Wagnera už měli rozsvícenou výzdobu, pak přes Wempe, po Kartner str. až ke Stephansdomu, pokračování po Graben, butik Omega, u Bregueta mě nadchli 10Hz kalibrem, u Breitlingu příkladná péče....

Vánoční nálada jak má být :-)

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Jdu NATO!

Dorazilo mi pár zajímavejch kusů, na kterejch se ty hodinky nedaj ani vygůglit, čili začíná pokusná fáze. Na začátek klasická kůže, která je moje sázka na jistotu, nosil jsem ji už na ledasčem, tak tuhle teď pár dní nechám krapet rozdrbat, ať to chytne feeling. :) Normálně jsem z nich tak nadšenej, že snad napíšu chlubící vlákno.

post-14836-0-12472700-1387492566_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

dnes:  l.e. 34/500

Pecka!!!! Gratulace, vítej do party :) Že by Rolex, PAM a Seiko vlně začala pomalu ale jiste konkurovat Zenithovská? :)

Upraveno uživatelem Rodkopf
Odesláno

Pecka!!!! Gratulace, vítej do party :) Že by Rolex, PAM a Seiko vlně začala pomalu ale jiste konkurovat Zenithovská? :)

Díky :cheers:   Mám takový pocit, že jsem dospěl :photo:

Odesláno

Jasně Vídeň :-)

U Wagnera už měli rozsvícenou výzdobu, pak přes Wempe, po Kartner str. až ke Stephansdomu, pokračování po Graben, butik Omega, u Bregueta mě nadchli 10Hz kalibrem, u Breitlingu příkladná péče....

Vánoční nálada jak má být :-)

Tak to jsme se málem potkali :) já se ale naopak všem hodinářstvím včera snažil vyhnout, aby mě to někde nezlomilo :D Raději jsem se věnoval polovičce a punči :D

Odesláno

SEIKO hodinky momentalne nemam, tak alespon SEIKO stroj uvnitr, pocita se to do SEIKO vlny co ma ted udajne mlatit forem? :-))

post-22496-0-72398000-1387533316_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...