Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Děkuji moc! Ty suby jsou ve zlato černé, nebo zapracovalo slunce?

Jsou zlaté, slunce za to nemůže. :-)

Ty zlaty suby to je fakt masirka, libi se mi moc, ale ja bych asi radsi chtel full gold moonwatche :)

Děkuji. :-) Já bych si zase přál klasické Moony v oceli, vždy se mi líbily.
Odesláno

Na první pohled zlaté, ale čím déle jsem koukal, tím jsem si byl nejistější.. :eek: Vypadají fakt skvěle, taky poslední dobou zlatou můžu. Celozlaté hodinky chtějí koule, ale pokud se umí nosit, vypadá to stylově, tj. zejména bez zlatého řetězu s přívěskem s motivem velkého USDolaru a teplákovky. :lol2:

Odesláno

V práci "R", dávám jen odraz na stínítku v autě a po práci na pívo na kole s "G"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Přeji příjemný večer

Odesláno

Hodinky dostaly ranu, tak jsem jim vylestil lunetu a myslim, že dobrý. Jen pro zajímavost - starší foto s kartáčovanou lunetou.

Odesláno

Přeji příjemný večer

nápodobně kamo ( mi bohužel chybí takové večerní zátiší jako máš Ty ) ...

Hodinky dostaly ranu, tak jsem jim vylestil lunetu a myslim, že dobrý. Jen pro zajímavost - starší foto s kartáčovanou lunetou.

dobré, ale stejně bych ji nechal Valisovi překartáčovat ...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...