xjr1 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 (upraveno) Dík, vybíral jsem dlouho, takže pochvala potěší:-) Edit: Ještě jedna fotka.. Upraveno 3. února 2015 uživatelem xjr1
Chorche Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 tak kupuj, tu neni co rozmyslat. Ale mozno by som bral tu zltu verziu s ciernou lunetou. Konecne tuny za normalnu cenu v automate. poviem rovno ze socka tuny a nechodim okolo horucej kase no tak, nejak nobl ich pomenujme. napr low-cost, main-stream. najnovsie sa tomu hovori "disruptive pricing". po slovensky "doyebana cena" S tím se asi dá souhlasit, ale mě se prostě líbí Ne, že by se mi nelíbily i pravý tuňáky, ale to už je pro mě příliš velká investice. A hlavně pořád vzpomínám na ty starý monster-tuňáky, měl jsem krátce, ale byly super.Ty žluté se mi líbí moc.Ale nechám to ve fázi úvah, protože spíš potřebuju nějaký quartzky k teplákům.
LovecK Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 su ti velke. predaj mi ich, mne by sedeli lepsie Niesú kamarát! Pozri sem: http://www.breitling.com/en/retailers/list/CZSom tam uvedený? Ak áno, tak hej, predám...
skalis Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Prikladam jednu lednovou, kdy nam obecni drabove odtahli auto (byli jsme zrovna ve meste s celou rodinou). A pak prvni wristshot z naseho noveho bydliste.
vsudybyl Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Dík, vybíral jsem dlouho, takže pochvala potěší:-) Edit: Ještě jedna fotka..Hodně se mi líbí stejně jako modré které jsem dneska viděl zde na fóru Sent from my iPhone using Tapatalk
vsudybyl Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Dobrou chuť Sent from my iPhone using Tapatalk
Martyp Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 titán Seawolfy, nechrona na tahu jsem hodně dlouho u nikoho neviděl..Paráda!
Doporučené příspěvky