Bells Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 A 380 je velryba, ale hezká ............... jemnější tvar má A340 nebo A330. Brutalni stroj, to plne potvrzuji, take jsem se s nim proletel a to tak, že poradne dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Zátiší s Čupakabrou pekny hamiltony. hroziva kocka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 (upraveno) Díky za fotografii. Už bych měl začít plánovat zimní dovolenou, kdy let s A380 bude jedním z opěrných bodů :-) ja uz mam booknutu cestu v A380 business na 21.9., len stale mi chybaju na dovolenku tie potapky zatial sa musim uspokojit s... Upraveno 18. srpna 2015 uživatelem matt81 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 ja uz mam booknutu cestu v A380 business na 21.9., len stale mi chybaju na dovolenku tie potapky zatial sa musim uspokojit s...Máš dost dobrej vkus. Určitě vybereš něco, co oživí toto fórum ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Pekne utorkove rano prajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Včera bylo ideální počasí na focení hodinek s AR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu.ck Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Do prace tempem zelvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 po delší době tyto krásky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Dnes Ternos na Hirsch Pure, první z řady přezouvacích pokusů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 (upraveno) Brutalni stroj, to plne potvrzuji, take jsem se s nim proletel a to tak, že poradne dlouho Já jsem s ním doletěl pouze do Singapore, ale letošní zimu se plánuji podívat i pod rovník :-) Upraveno 18. srpna 2015 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Ten jim sluší Dnes Ternos na Hirsch Pure, první z řady přezouvacích pokusů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 po delší době tyto kráskyHodně dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Certina vlna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 (upraveno) Já jsem s ním doletěl pouze do Singapore, ale letošní zimu se plánuji podívat i pod rovník :-) A do Singapore to byly Emiráty? Já v něm seděl z Brisbane do Dubaje, takže jsem si ho užil až až, vlastně na můj vkus až moc Edit k tomu SIngapore, jasně že jsi mohl letět s Emiráty do Singapore, já jsem si to jen blbec automaticky spojil s tamními Aerolinkami a ne s Emiráty, proto mi to na poprvé přišlo divné Upraveno 18. srpna 2015 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Do deště něco s WR Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Nuda u Brna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 A do Singapore to byly Emiráty? Já v něm seděl z Brisbane do Dubaje, takže jsem si ho užil až až, vlastně na můj vkus až moc Edit k tomu SIngapore, jasně že jsi mohl letět s Emiráty do Singapore, já jsem si to jen blbec automaticky spojil s tamními Aerolinkami a ne s Emiráty, proto mi to na poprvé přišlo divné Do SIN jsem A380 letěl s Lufthansou, s Emirates to byl několikrát BKK a pak i HKG. Letos bych chtěl ten SIN dát se Singaporeair ... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Už dlouho nebyly na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky