Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Díky za fotografii. Už bych měl začít plánovat zimní dovolenou, kdy let s A380 bude jedním z opěrných bodů :-)

ja uz mam booknutu cestu v A380 business na 21.9., len stale mi chybaju na dovolenku tie potapky :)

zatial sa musim uspokojit s... 

post-34553-0-93354700-1439858529_thumb.jpg

Upraveno uživatelem matt81
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dabelM

ja uz mam booknutu cestu v A380 business na 21.9., len stale mi chybaju na dovolenku tie potapky :)

zatial sa musim uspokojit s...

Máš dost dobrej vkus. Určitě vybereš něco, co oživí toto fórum !

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dabelM

Brutalni stroj, to plne potvrzuji, take jsem se s nim proletel a to tak, že poradne dlouho :)

Já jsem s ním doletěl pouze do Singapore, ale letošní zimu se plánuji podívat i pod rovník :-)

Upraveno uživatelem dabelM
Odkaz ke komentáři

Já jsem s ním doletěl pouze do Singapore, ale letošní zimu se plánuji podívat i pod rovník :-)

A do Singapore to byly Emiráty? Já v něm seděl z Brisbane do Dubaje, takže jsem si ho užil až až, vlastně na můj vkus až moc :)

Edit k tomu SIngapore, jasně že jsi mohl letět s Emiráty do Singapore, já jsem si to jen blbec automaticky spojil s tamními Aerolinkami a ne s Emiráty, proto mi to na poprvé přišlo divné :)

Upraveno uživatelem Bells
Odkaz ke komentáři

Návštěvník dabelM

A do Singapore to byly Emiráty? Já v něm seděl z Brisbane do Dubaje, takže jsem si ho užil až až, vlastně na můj vkus až moc :)

Edit k tomu SIngapore, jasně že jsi mohl letět s Emiráty do Singapore, já jsem si to jen blbec automaticky spojil s tamními Aerolinkami a ne s Emiráty, proto mi to na poprvé přišlo divné :)

Do SIN jsem A380 letěl s Lufthansou, s Emirates to byl několikrát BKK a pak i HKG. Letos bych chtěl ten SIN dát se Singaporeair ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...