Vit Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Jak píše Ondra, pro mě jako pro velkého fandu bmw, porsche a pěkných aut vůbec je to jako povinnost. Byl jsem tam po několikáté a tentokrát pouze z důvodu, že asi 2km odtud jsme měli auto na servise.V Porsche museu jsem byl jak ve starém prťavém, kde bylo asi 8 aut tak i v tom novém, to je fakt pěkné. Hned naproti Bmw Welt máš museum BMW a to rozhodně stojí za to.Takže doporučuji spojit s výletem na Bavorskej tuplák a klobásu Ještě bych to doporučil spojit s výletem do olympiského parku s vyhlídkovou věží, ten je taky super.
Návštěvník dabelM Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Dovolim si odpovedet. V BMW Welt jsem byl asi tri roky zpet. Ve Stuttgartu v Mercedesu a Porsche asi ctyri a vsechny tri jsou naprosto paradni a rozhodne za to stoji. Mozna ne uplne tam jet cilene, ale pokud clovek jede kolem, tak kazdopadne. U Mnichova se pak da mrknout i na Neuschwanstein. Ten je krasnej z venku, vevnitr me trosku zklamal, otevrena jen mala cast a nic zasadniho Jak píše Ondra, pro mě jako pro velkého fandu bmw, porsche a pěkných aut vůbec je to jako povinnost. Byl jsem tam po několikáté a tentokrát pouze z důvodu, že asi 2km odtud jsme měli auto na servise.V Porsche museu jsem byl jak ve starém prťavém, kde bylo asi 8 aut tak i v tom novém, to je fakt pěkné. Hned naproti Bmw Welt máš museum BMW a to rozhodně stojí za to.Takže doporučuji spojit s výletem na Bavorskej tuplák a klobásu Děkuji pánové za rady, mám naplánován Salzburk, Berchtesgaden a Mnichov, tak budu mít BMW Welt v plánu navštívit také.
AndyAaron Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Děkuji pánové za rady, mám naplánován Salzburk, Berchtesgaden a Mnichov, tak budu mít BMW Welt v plánu navštívit také.Jeste jak pise Vit, ten park s vezi je hned vedle a vidis z ni pekne celou BMW fabriku. Uzij si vylet a hlavne opatrne
AndyAaron Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Osoblažská úzkokolejka Kostro, tady jsem rad, ze jsi zaostril na tu masinu. Parada!
Návštěvník dabelM Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Jeste jak pise Vit, ten park s vezi je hned vedle a vidis z ni pekne celou BMW fabriku. Uzij si vylet a hlavne opatrne Díky za tip, výlet plánuji na přelomu srpna a září, až budou před mojí kolbenkou pokládat živící a budeme mít pár pracovních dní a víkend zavřeno.
MR1990 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 pekny den Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Vit Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Osoblažská úzkokolejka Super sladění barev Tome.Mimochodem už jsme v práci dva, kteří mají hodinky od tebe. Jeste jak pise Vit, ten park s vezi je hned vedle a vidis z ni pekne celou BMW fabriku. Uzij si vylet a hlavne opatrne Já tam před lety tři měsíce pracoval pro BMW a muzeum BMW jsem nemoh navštívit, protože bylo v rekonstrukci.Kousek je ještě Dachau a hezká ZOO.
M3maniac Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Děkuji pánové za rady, mám naplánován Salzburk, Berchtesgaden a Mnichov, tak budu mít BMW Welt v plánu navštívit také.Okolí Berchtesgadenu mám moc rád.... nezapomeň na Konigsee nebo malé Hintersee či Ramsau, je tam moc pěkně. P.S. pak taky Obersalzberg a Kehlstein. Letos jsme navštívili Bad Reichenhall a starou Dámu ( nejstarší kabinová lanovka na světě )
M3maniac Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Kdybys chtěl mohu doporučit ubytko v krásné přírodě, ráno tě probudí zvony krav, dáš si bio snídani domácí jogurty nebo schinken.....a nad barákem koukáš na Orlí hnízdo a dole máš celej Berchtesgaden jako na dlani myslím že 55eur/noc. Byl jsem tam před sedmi lety a ted jsem se tam jen stavil a tloukl jsem se do hlavy proč jsem platil drahej hotel :-)
M3maniac Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Ja dnes takto, hasím žízeň :-)
M3maniac Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Ramsau a malebnej kostelík, hned vedle mostku dělá asi 80ti letá babka super Eiskafe za 3,50
Doporučené příspěvky