Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Jak píše Ondra, pro mě jako pro velkého fandu bmw, porsche a pěkných aut vůbec je to jako povinnost. Byl jsem tam po několikáté a tentokrát pouze z důvodu, že asi 2km odtud  jsme měli auto na servise.V Porsche museu jsem byl jak ve starém prťavém, kde bylo asi 8 aut tak i v tom novém, to je fakt pěkné. Hned naproti Bmw Welt máš museum BMW a to rozhodně stojí za to.Takže doporučuji spojit s výletem na Bavorskej tuplák a klobásu  ;)

Ještě bych to doporučil spojit s výletem do olympiského parku s vyhlídkovou věží, ten je taky super.

Návštěvník dabelM
Odesláno

Dovolim si odpovedet. V BMW Welt jsem byl asi tri roky zpet. Ve Stuttgartu v Mercedesu a Porsche asi ctyri a vsechny tri jsou naprosto paradni a rozhodne za to stoji. Mozna ne uplne tam jet cilene, ale pokud clovek jede kolem, tak kazdopadne. U Mnichova se pak da mrknout i na Neuschwanstein. Ten je krasnej z venku, vevnitr me trosku zklamal, otevrena jen mala cast a nic zasadniho

Jak píše Ondra, pro mě jako pro velkého fandu bmw, porsche a pěkných aut vůbec je to jako povinnost. Byl jsem tam po několikáté a tentokrát pouze z důvodu, že asi 2km odtud  jsme měli auto na servise.V Porsche museu jsem byl jak ve starém prťavém, kde bylo asi 8 aut tak i v tom novém, to je fakt pěkné. Hned naproti Bmw Welt máš museum BMW a to rozhodně stojí za to.Takže doporučuji spojit s výletem na Bavorskej tuplák a klobásu  ;)

Děkuji pánové za rady, mám naplánován Salzburk, Berchtesgaden a Mnichov, tak budu mít BMW Welt v plánu navštívit také.

Odesláno

Děkuji pánové za rady, mám naplánován Salzburk, Berchtesgaden a Mnichov, tak budu mít BMW Welt v plánu navštívit také.

Jeste jak pise Vit, ten park s vezi je hned vedle a vidis z ni pekne celou BMW fabriku. Uzij si vylet a hlavne opatrne
Návštěvník dabelM
Odesláno

Jeste jak pise Vit, ten park s vezi je hned vedle a vidis z ni pekne celou BMW fabriku. Uzij si vylet a hlavne opatrne

Díky za tip, výlet plánuji na přelomu srpna a září, až budou před mojí kolbenkou pokládat živící a budeme mít pár pracovních dní a víkend zavřeno.

Odesláno

Osoblažská úzkokolejka

Super sladění barev Tome.

Mimochodem už jsme v práci dva, kteří mají hodinky od tebe.

:smile_anim:

Já tam před lety tři měsíce pracoval pro BMW a muzeum BMW jsem nemoh navštívit, protože bylo v rekonstrukci.

Kousek je ještě Dachau a hezká ZOO.

Odesláno

Okolí Berchtesgadenu mám moc rád.... nezapomeň na Konigsee nebo malé Hintersee či Ramsau, je tam moc pěkně. P.S. pak taky Obersalzberg a Kehlstein. Letos jsme navštívili Bad Reichenhall a starou Dámu ( nejstarší kabinová lanovka na světě )

Odesláno

Kdybys chtěl mohu doporučit ubytko v krásné přírodě, ráno tě probudí zvony krav, dáš si bio snídani domácí jogurty nebo schinken.....a nad barákem koukáš na Orlí hnízdo a dole máš celej Berchtesgaden jako na dlani  ;) myslím že 55eur/noc. Byl jsem tam před sedmi lety a ted jsem se tam jen stavil a tloukl jsem se do hlavy proč jsem platil drahej hotel :-)

post-7459-0-97149100-1469286282_thumb.jpeg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...