Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsou tady krásný letní fotky, hlavně Mnichov, Alpy a okolí...BMW a alpský cesty, to je něco pro moje srdíčko :-) Ale teď musím chodit do fabriky, tak mě to čeká až později :notworthy:  Tak aspoň něco z pracovního týdne, IWC válejíc se v bonbónech od konkurence a Monzy v pátečním odpoledni  :photo:

Odesláno (upraveno)

"B"

Ty Monzy by mně byly bližší, než moony, jen ty nesourodé subcifry...

Musim rict, ze ve skutecnosti to neni nijak vyrazne videt, nebo mne to teda oci netaha, ale rozumim, ze to neni uplne symetricke, na druhou stranu to vynahrazuje datumovka na spravnem miste a hlavne COSC El Primero, ktere tika uvnitr :-) Osobne taky radsi zavodim, nez litam na mesic (Moony naopak vitezi tahem, protoze na Monzy tah neni) :-) Upraveno uživatelem Karussell
Odesláno

Hezke, že by mořská pana :-)

Jj + mistni aquapark. Mam to tam moc rad, nej pruser? Uz maji plno na pristi rok :( mi jebne.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Celý týždeň

f3b17a350864ff88b1ad318867553a2b.jpg

Tyhle vosy jsou pecka vazne ;) .

Odesláno (upraveno)

Tyhle vosy jsou pecka vazne ;) .

tvoje titanky taky sú dobré a hlavne v tom aquaparku im to sluší :guitar:

Upraveno uživatelem AKUC
Odesláno (upraveno)

To je skoda teba se uvolni je treba zadat pozadavek.Co vlastovky?

Pokusim se, byl bych tam stastny. Voda v prehrade super, aquapark v poho. Je tam tam krasne, nechtelo se mi do Prahy. Houby rostly i pod stromama u hotelu. Vlastovky jsou aktivni :)

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

tvoje titanky taky sú dobré a hlavne v tom aquaparku im to sluší :guitar:

Ale parodox se tam blbe fotilo :) divoka reka atd. :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...