patprom Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Over here IMG_4679.JPGTak to jo! Zítra mi je musíš ukázat :-)
Ondrej71 Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Tak to jo! Zítra mi je musíš ukázat :-)Jasná věc
Akam Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Já se přidám, už je mám zas, počtvrtý :-)pJá se přidám, už je mám zas, počtvrtý :-)Davide, já myslel normální smrtelniky to cos tady zase vybalil je neskutečné, pěkná sebranka
honzyk Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 na cestách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 furt na furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hodnypan Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Expy 36 jsou skvělý, ale absence datumovky zamrzí. U BB36 mi ještě nesedí "odsazená" korunka. Navíc jsou oboje tak na hraně velikosti, teda spíš malinkatosti a expy 39 zase skoro moc velký pro moji baby watch style představu univerzálek pod rukáv košile. Ale našel jsem řešení, které je navíc v našich končinách neokoukané. Jsem štastnej jak blecha:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brumko Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Expy 36 jsou skvělý, ale absence datumovky zamrzí. U BB36 mi ještě nesedí "odsazená" korunka. Navíc jsou oboje tak na hraně velikosti, teda spíš malinkatosti a expy 39 zase skoro moc velký pro moji baby watch style představu univerzálek pod rukáv košile. Ale našel jsem řešení, které je navíc v našich končinách neokoukané. Jsem štastnej jak blecha:)Kurňa. To kde si zohnal? To je paráda
Vit Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 V přirozeném prostředí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hodnypan Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Kurňa. To kde si zohnal? To je paráda Žádná sranda to nebyla, no. Skoro sem se v procesu hledání naučil japonsky:D Ale prostě jsem si na alpinistech trochu ulít. Začalo to zelenejma sarb017, teď mám ještě tyhle bílý. Ideálně bych chtěl ještě zkusit zelený red alpinisty, no a pak zbývají jen dva kusy do kompletace sarb a scvf edice alpinistů, tak to by byla škoda to nedotáhnout, že? Klasickej chronobundus... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 (upraveno) Double post Upraveno 14. prosince 2016 uživatelem Vit
brumko Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Žádná sranda to nebyla, no. Skoro sem se v procesu hledání naučil japonsky:D Ale prostě jsem si na alpinistech trochu ulít. Začalo to zelenejma sarb017, teď mám ještě tyhle bílý. Ideálně bych chtěl ještě zkusit zelený red alpinisty, no a pak zbývají jen dva kusy do kompletace sarb a scvf edice alpinistů, tak to by byla škoda to nedotáhnout, že? Klasickej chronobundus... Keby som už nemal MM300, tak určite by som ako definitívne zobral tie čierne s kyklopom.
p3k Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Seiko 5 ruček Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Tento tyden zatim poletuju s Eternama, ale zitra mame vanocni vecirek, tak asi vymenim...
Robertilos Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 Ráno na STK 000 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
octaviakk007 Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mr.Zizi Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky