AKUC Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 116200 Sent from my iPhone using Tapatalkvyzerajú bohovsky ! Trosku tematickeho čítania. Inak neuveriteľná presnosť - po šiestich dňoch nosenia + 2 sec. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalkto sú aj moje najpresnejšie, príjemne ma prekvapili a robia radosť ako X krát drahšie ... Ještě pořád v práci pekný kúsok, gratulujem ML ticho sledujem, majú pekné kúsky a tvoje chrona sú veľmi pekné
lordsoft Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 (upraveno) Je tam sklo nebo neni...? Trosku je, kedysi som tie iste tiez vyfotil "beze skla" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ja dnes tak ako stale posledne tyzdne.. ATcka: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. února 2017 uživatelem lordsoft
sibirnaya Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Honzo, jak tě napadlo si koupit takové extravagantní hodinky :-) já bych se bál, že to ode mě už nikdy nikdo nekoupí covece, ja je vubec neplanuju prodavat, sou uzasny.
honza71 Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Taky beze skla :-) By me zajimalo, jakym patentem maj u B poreseny, ze jim tam tou datumovkou nezatece u tak vysoke WR :-)
Frantik Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 By me zajimalo, jakym patentem maj u B poreseny, ze jim tam tou datumovkou nezatece u tak vysoke WR :-)Je natisknutá :-)
honza71 Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Je natisknutá :-)A nejsou to fiky, kdyz maj natisklou datumovku ?
radek123 Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 vcera tu uz byly, tak dneska jaaa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brumko Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Dnes na ruke len na chvíľku s manželkiným dovolením :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roland Sands Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Dnes Ústí nad Orlicí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farkyostrava Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 dneskaj jsem byl na sebe tvrdej ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. dal jsem jich pet...
guzmic Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Na noční. ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rustin Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Dobre rano. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Starydobrybecka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ave1112 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Pekny den vsem prajem, ja ho mam furt nadherny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Normalni Seiko za par supu, ale nadelaji ty Spirity parady:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky