AndyAaron Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 @Akam @Ondrej71 @siwi Diky kluci. Je to model Sea Storm aneb variace na BP Fifty Fathoms. Meli tri typy ciferniku, kazdy navic date a no date a dalsi tri typy lumi, takze se dalo kombinovat do aleluja. Ja si vzal tuhle vintage lumi a trosku jsem vymekl a vzal model s datem. Puristi by sli bez data.Zpracovani na velice dobre urovni, pridali k tomu i gumu ala isofrane. Zatim nemam co vytknout, ale mam je teprve dve hodiny [emoji2]
VRJ Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Jak jsem si nemusel kupovat nové hodinky a přesto mám "nové" :-))) Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Adamoo Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Aevig Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Nejak se tu na foru zacina rozmahat borelioza. Evidentne nikdo nema ockovani... aneb prave zvonil postak [emoji4]Kruciš, že já se nechal očkovat. Už delší dobu je má Akam tak chválím. Jsou bezva Andy.
Svatoslav Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Jak jsem si nemusel kupovat nové hodinky a přesto mám "nové" :-))) Odesláno z mého SM-G935F pomocí TapatalkHmm, oranžová, to se mi líbí.
pebe Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Kruciš, že já se nechal očkovat. Už delší dobu je má Akam tak chválím. Jsou bezva Andy. Hmm, oranžová, to se mi líbí. Normálně klikneš na Multi citace u všech příspěvků, které chceš komentovat. Nemusíš potom přidávat tolik příspěvků.
wizard-ov Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 @VRJ - kurnik to jsou hodinky s gulama ! To byly ty správné cihly na ruce ! Jsem normálně zamáčkl nostalgickou slzu...
hator Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Nuda v kolone Sent from my iPhone using Tapatalk
VRJ Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 @VRJ - kurnik to jsou hodinky s gulama ! To byly ty správné cihly na ruce ! Jsem normálně zamáčkl nostalgickou slzu...Ano, něco málo váží. Ale s tím oranžovým kaučukem jsou náhle asi tak 2x lehčí. A řeknu Vám, taky to není špatné, páteři se uleví... :-)) Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
number.beast Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Jedna včerejší, ale zážitky jsou pořád čerstvé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pitris.k Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Lážo plážo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vietor007 Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 PADI Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 (upraveno) Novej hirsch performance...sedi naramne! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. července 2017 uživatelem Kid_A
zatorak Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 .../ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
StefanM Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Do vietnamskej reštaurácie treba GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Nejak se tu na foru zacina rozmahat borelioza. Evidentne nikdo nema ockovani... aneb prave zvonil postak [emoji4]to už je skoro epidemie boreliozy. U mě měla nemoc hladký průběh zejména díky absenci dobře pasujícího tahu.
cortes1990 Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 old but (almost)gold Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 to už je skoro epidemie boreliozy. U mě měla nemoc hladký průběh zejména díky absenci dobře pasujícího tahu.K temto mi tah asi nechybi. Spis bych mozna casem shanel nejakej tropik nebo tak neco.
AKUC Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Nejak se tu na foru zacina rozmahat borelioza. Evidentne nikdo nema ockovani... aneb prave zvonil postak [emoji4] Andy pekné a gratulujem, už to vôbec nestíhám sledovať, fakt toho máš už plnú kabelku
matthias Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky