Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Akam @Ondrej71 @siwi Diky kluci. Je to model Sea Storm aneb variace na BP Fifty Fathoms. Meli tri typy ciferniku, kazdy navic date a no date a dalsi tri typy lumi, takze se dalo kombinovat do aleluja. Ja si vzal tuhle vintage lumi a trosku jsem vymekl a vzal model s datem. Puristi by sli bez data.

Zpracovani na velice dobre urovni, pridali k tomu i gumu ala isofrane. Zatim nemam co vytknout, ale mam je teprve dve hodiny [emoji2]

Odesláno

Jak jsem si nemusel kupovat nové hodinky a přesto mám "nové" :-)))211ca0f3e8c4d8be5d66b49b2fad6d96.jpg4ce2f30e582aaafcc161cfbf0b9a02cd.jpgae9cab939a51d918d9b323c3da3bc483.jpg

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Odesláno

Nejak se tu na foru zacina rozmahat borelioza. Evidentne nikdo nema ockovani... aneb prave zvonil postak [emoji4]

Kruciš, že já se nechal očkovat. Už delší dobu je má Akam tak chválím. Jsou bezva Andy.  

Odesláno

Kruciš, že já se nechal očkovat. Už delší dobu je má Akam tak chválím. Jsou bezva Andy.  

Hmm, oranžová, to se mi líbí.

Normálně klikneš na Multi citace u všech příspěvků, které chceš komentovat. Nemusíš potom přidávat tolik příspěvků.

Odesláno

@VRJ - kurnik to jsou hodinky s gulama ! To byly ty správné cihly na ruce ! Jsem normálně zamáčkl nostalgickou slzu...

Ano, něco málo váží. Ale s tím oranžovým kaučukem jsou náhle asi tak 2x lehčí. A řeknu Vám, taky to není špatné, páteři se uleví... :-))

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Odesláno

Nejak se tu na foru zacina rozmahat borelioza. Evidentne nikdo nema ockovani... aneb prave zvonil postak [emoji4]

to už je skoro epidemie boreliozy. 

U mě měla nemoc hladký průběh zejména díky absenci dobře pasujícího tahu.

Odesláno

to už je skoro epidemie boreliozy.

U mě měla nemoc hladký průběh zejména díky absenci dobře pasujícího tahu.

K temto mi tah asi nechybi. Spis bych mozna casem shanel nejakej tropik nebo tak neco.
Odesláno

Andy pekné a gratulujem, už to vôbec nestíhám sledovať, fakt toho máš už plnú kabelku :rolleyes:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...