Sphinxx Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Míro Ty jedeš ... ty fotky Béček jsou super, čím to fotíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Se člov?k furt honí za dalšíma wočema a zapomene si šetřit žlučník...takže já dnes na ruce toto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 V 17. 10. 2017 v 16:17, Sphinxx napsal: Míro Ty jedeš ... ty fotky Béček jsou super, čím to fotíš?Ty Squale už mám dlouho, ale řemen už byl v čudu, tak jsem je moc nenosil. Koupil jsem novej a málem jsem zapomněl, jak jsou super. Jinak fotím jen mobilem (Samsung S6) Trochu boj, ale s dobrým světlem to taky jde. Zásadní spíš bude, že to pak trochu poladím v appce. Jsem rád, že se fotky líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 To fakt fotíš telefonem? Tak to je mazec teda, no nicméně výsledek je pěkný, líbí se mi to. Ať jen nekecám ... Mudmaster na sport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 (upraveno) Tak pro radost a pro Sphinxxe ještě jeden mobilní výtvor. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. října 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Neveřím, že tohle udělá mobil a jestli jo, tak zahazuju foťák ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 (upraveno) V 17. 10. 2017 v 17:15, Sphinxx napsal: Neveřím, že tohle udělá mobil a jestli jo, tak zahazuju foťák ... No vážně, Galaxy s6. Je to jeden z těch líp fotících mobilů, co má takovej základní, manuální režim a něco to vyfotí no. Ale dle mě, jakožto samouka je nejdůležitější vhodný světlo. Teď jsem si třeba pomohl nasvícením od panelu notebooku. Upraveno 17. října 2017 uživatelem MíraMíra 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Tak teda ještě Béčka, když už jsem v tom. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 MíraMíra: krasny fotky chlape!!!! Smekam az na zem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 V 17. 10. 2017 v 15:09, kuncák7 napsal: Dodatecne ti Vite musim pochvalit tvuj posledni kousek, uzasnej ( puvodne jsem ti chtel napsat rozhorcene SZ, jak jsi mohl prodat ty P, ale rozmyslel si to a tys nezklamal ). Nemam na tve kousky jeste koule ( bal bych se to nosit ), ale jsem rad, ze nekdo na to koule ma. A to je dobre. Díky, mám je už dlouho viz:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/104657-maurice-lacroix-roue-carree-seconde/ V 17. 10. 2017 v 17:43, MíraMíra napsal: Tak teda ještě Béčka, když už jsem v tom. Krásné fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 V 17. 10. 2017 v 17:43, MíraMíra napsal: Tak teda ještě Béčka, když už jsem v tom. Umis, krasa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Ty jo, zas mě nepřechvalte. Jsem rád, že se vám to líbí.Díky všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Taky podzimni: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 ...Ana Digi Today... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Pomocnou ruku hledej uprostred cifru svych hodinek.- Stare beloruske prislovi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chronik Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 V 17. 10. 2017 v 17:43, MíraMíra napsal: Tak teda ještě Béčka, když už jsem v tom. hmmm, tak tato sa fakt podarila, palec hore ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Dnes na cestách , prvně super, pak na...., už dvě hoďky stojím na jednom místě :-( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Uz to nevydrzim: Beemane, nemusis je sem davat kazdej den!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky