Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

ja myslim, ze ok:-)

Jo, dobrý to máš. Já jen, že jsem tě viděl spíš s menšíma kouskama a přece jen Nomosáckejch 40mm je díky delším nožkám o trochu víc než standardně :)
Odesláno (upraveno)

Jo, dobrý to máš. Já jen, že jsem tě viděl spíš s menšíma kouskama a přece jen Nomosáckejch 40mm je díky delším nožkám o trochu víc než standardně :)

to mas recht...momentalne nosim hlavne expy 36 ale moony nebo linea jsou klasicky " velky" hodinky:-))

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Ja si pořídil mé zatím definitivní Longines Dolce vita Automat 13458f2705019200f1698a1e99f302c5.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Jsou trochu odrbany no ale dobra koupě :)

jsou to lestenky. To je jasny ze chytnou sramy. Ale Jeronimo by si je umel vzit do parady:-))
Odesláno

A on to umí tak dobře rozleštit nebo co ? tys u něho měl nějaké hodinky ?

Odesláno

Radost veľka z noveho kuska v zbierke. Po Planetoch konecne Omegy s ktorymi sme si sadli.

Bronze ;)

Proste jsem jim nemohl odolat. Foceno dnes jeste pri zkousce u Bechyneho

Nomos

LLDcka

fotka vcerejsi z promoce svagrove, od te doby porad parime, takze na ruce stale i dnes :))

Ty jsou moc fajn.

Velmi pekne to mate pani, len co je pravda.

Cluby su mojimi favoritmi uz dlho. Snad sa raz dockam.

Vcera takto:

Dnes zas takto:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...