Povidláček Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allo Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 (upraveno) Vít: Je to procentuální stupnice splnění denního cíle aktivity... Napojené je to na krokoměr. Já to mám nastavené tak, že mi to ukazuje zhruba vzdálenost, kterou jsem ušel, 100 je 10 km. Vím, kolik jsem ušel a jinak mi to přišlo jako blbina. Upraveno 10. ledna 2018 uživatelem Allo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Vit - citelny jsou velmi dobre, alespon pres den, v noci diky malo lumi na ruckach je to o chlup slozitejsi. Ale nazivo jsou asi prehlednejsi nez na fotkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Furt toto...moc me bavi Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Zas mě začly bavit Krásná fotka ,až se mi po SMPc zrovna zastesklo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Doxy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonzecz Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Otec chtěl vyměnit řemen, tak jsem je i trochu vyvenčil. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Vít: Je to procentuální stupnice splnění denního cíle aktivity... Napojené je to na krokoměr. Já to mám nastavené tak, že mi to ukazuje zhruba vzdálenost, kterou jsem ušel, 100 je 10 km. Vím, kolik jsem ušel a jinak mi to přišlo jako blbina. Vit - citelny jsou velmi dobre, alespon pres den, v noci diky malo lumi na ruckach je to o chlup slozitejsi. Ale nazivo jsou asi prehlednejsi nez na fotkach Dík za info pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Krásná fotka ,až se mi po SMPc zrovna zastesklo .Dík . Dneska přišel nový kousek. Zkrátil jsem tah a udělal tradiční kávovou mobilovku . Ten cifr je skvělej, víc fotek večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 tak nejak podobne ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 ááá, tak tyhle, super, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Novej remen od Geckoty.. Prijemne prekvapeni, nic lepsiho jsem v ruce a na ruce jeste nemel:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Argonautic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 AKUC: rad je tady vidim tyhle vosy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Dnes do zelena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 (upraveno) No tvl. ,tak má dušička na chvíli pokoj ? .Ondro , super - yes. Upraveno 10. ledna 2018 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Dnes SKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Dnes Steiny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRWISTY Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Dnes do zelenaFullSizeRender.jpgNo hurá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky