Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

to je umění ..... já mám v paměti jak si sem postnul nějakou rozmazanou kozu někde na kopci a dodnes z toho mám trauma ..... a to s tím prodejem si doufám čet taky :D

Odesláno

to je umění ..... já mám v paměti jak si sem postnul nějakou rozmazanou kozu někde na kopci a dodnes z toho mám trauma ..... a to s tím prodejem si doufám čet taky :D

Četl a jelikož jsou cesty chronomagora nevyzpytatelné, tak těžko říct :-) Ale už hodně dlouhou dobu jsem pátral po něčem co bych mohl jednou předat dcerce a tohle si myslím že je to pravé....uvidíme, znáš to :-)

Odesláno

Myslím, že mi nesedí, asi je vrátím do krabice. Za poslední rok mi zesílila ruka.

-----------------

Ty Knedlíkovy kvarcky jsou prďácký a Afričanovi tu definitivu ani trochu nevěřím :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

Četl a jelikož jsou cesty chronomagora nevyzpytatelné, tak těžko říct :-) Ale už hodně dlouhou dobu jsem pátral po něčem co bych mohl jednou předat dcerce a tohle si myslím že je to pravé....uvidíme, znáš to :-)

no jo no .... tátovo hodinky ..... já sem na tyhle sentimentální věci trochu alergickej ....... než sem koupil trapný Sumo, který jsou z měsíce a roku kdy se ten smrad narodil ..... tak sou v krabici a čekaj na předání ..... stejně mě s nima pošle do prdele, ale aspoň sem se snažil ..... co ?  :lol:

rozhodně si je nech .... přijde doba kdy už do kopce nevylezeš a budeš rád, že máš pěkný hodinky na cestu kolem bazénu ;)

Upraveno uživatelem Knedlík
Odesláno

Ale, ale, čo to máš na tej ruke? Nový prírastok, či iba testuješ?

Odoslané z SM-A530F pomocou Tapatalku

Testuju novy prirustek :)

Mam je necely mesic, jsou tady z inzerce, kde se valely bez povsimnuti. Jsou to olitane mrdky, ale jsou gut :)

d463a717914ae5b63d5c424680eb3516.jpg

Odesláno

Ahoj, potěšil jsi mne :) , to je moje rodné město Jičín, kam se rád vracím a Valdická brána - hodiny z ní mám ve znaku.

attachicon.gifWP_20180531_13_09_52_Pro (3).jpg

Foceno v podloubí náměstí

attachicon.gifWP_20180531_13_11_15_Pro (2).jpg

Ano, samozřejmě, Jičín- malebné městečko!

Tvoje Eterny pěkně sedí na ruce- kolik máš zápěstí?- to jsou ty co nedávno tak rychle zmizly z inzerce?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...