BlackPanter Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 Krásné broznovky. Já dnes mé oblíbené letité pilotky.
Liqid Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 Podlehl jsem módní vlně a prvně zkouším keramiku
Vit Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 Podlehl jsem módní vlně a prvně zkouším keramiku Hezké, ale předpokládám, že tě stále ještě mohu nazývat starým polárníkem, nebo se pletu?(Starý polárník = majitel hodinek R. EXP II první generace s tritiem)
Yohanus Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 nový přírůstek ze včerejšího "neboj drahá, jdu si je jen vyzkoušet"
leebauer Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 Pekny zelenaky mas.Zase si je musím sehnat.Normálně mám po nich absťák.V 90tých jsem se s nima nepotápěl,ale jezdil na kole.Dneska bych je využil jinak.
African Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 Trochu pohublej si ještě chvilku Zenitky užiji a zase půjdou holky na týden do trezoru :-(
Liqid Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 Hezké, ale předpokládám, že tě stále ještě mohu nazývat starým polárníkem, nebo se pletu?(Starý polárník = majitel hodinek R. EXP II první generace s tritiem) Nepleteš, expy stále mám, vlastně už je mám zas na ruce, ta pohodlnost oproti bondovkám je neskutečná
McStinger Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 Pekny zelenaky mas. Dík . Dnes trochu na slušňáka, 29er Big
Potkan Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 nový přírůstek ze včerejšího "neboj drahá, jdu si je jen vyzkoušet" Dobre jsi vybral! Ja dnes Dvojrotorky 1
Doporučené příspěvky