Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Dnes výlet na Bunč a Buchlovickou zámeckou zahradu....Glycine Airman 17

..je zvláštní jak se denně potkáváme my chronomagorové a ani o tom nevíme.. :)

...odpoledne jsem ještě zavítal do BA a viděl jsem tam spoustu zajímavých kousků na zápěstí kolemjdoucích..Chronománie se znatelně rozmáhá..:smile_anim:

Odesláno (upraveno)

..je zvláštní jak se denně potkáváme my chronomagorové a ani o tom nevíme.. :)

...odpoledne jsem ještě zavítal do BA a viděl jsem tam spoustu zajímavých kousků na zápěstí kolemjdoucích..Chronománie se znatelně rozmáhá..:smile_anim:

Jo jo...je mrňavá, ta naše česká hrouda....Ale krásná! Byly jsme tam dvě rodinky i s dětmi....možná jsi někde zahlíd parkovat našeho dědka... :smile_anim: Upraveno uživatelem Cyril
Návštěvník Tada
Odesláno

Nějaký starý švýcary, co jsem teď našel někde v krabičce

post-4392-099638800 1313365241.jpg

Návštěvník Tada
Odesláno

Hele Tado a není ti blbý postovat tu samou fotku už podesáté?

Bych je musel znova vyfotit a to se mi tuze nechce, navíc i ten čas docela sedí... :D Sice ne denní doba... Ale jo, možná udělám nějakou aktuálnější fotku...

Odesláno

Suma sumárum je to dnes opět Sumo. Vážně uvažuju, že se moje další cesta bude minimálně nějakou dobu pohybovat v Seiko vodách. Nějaká Ananta s SD, třeba. Foto z mobilu:

post-1975-095685200 1313406266.jpg

Odesláno

;)

Aldo, ten tvuj styl postprocessingu mi fakt dost sedi. Muzes mi napsat, co s tema fotkama delas? Klidne SZ. Diky.

P.S.: Me ale nedostanes. Fotky jsou exkluzivni, ale na Damasko se nechystam. Stejne jses placenej agent Damaska! ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...