adamo Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 Dnes jeden kousek z me sbirky chronografu ze 70 let, uvnitr valjoux 7732. kráása! mohu se zeptat co to přesně je?
instant Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 Kuafix, do takeho prostredia by si si mal zadovazit H558 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. myslim ze ta fotka ma vysoku vypovednu hodnotu a zrozumitelne posolstvo narodom sveta..
blackhead Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 CAMY Watch S.A., svycarska znacka ktera zanikla v 70 letech po smrti zakladatele, jeden z manageru byl Raymond Weil, ktery si pak zalozil vlastni firmu ktera funguje do dnes. Toto je Camy chronograph, valjoux 7732 manualni natah, vodotesnost 450 stop a je ve skvelem stavu, moc se jich uz nevidi. foto strojku zde:
Chorche Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 Jako každý den. Je zajímavé, že přestože to nejsou nijak extra hezké hodinky, mám je čím dál tím radši.Takže si opět myslím, že mi vydrží delší dobu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bedja Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 Ty vole ty jsi skoupil prodejní sekci ..jsem to měl na jazyku....
Chorche Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 ..jsem to měl na jazyku.... Spajdy je evidentně ve formě
bedja Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 ..dnes rybičky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 Spajdy je evidentně ve formě Zacala mi chybet modra, tak jsem to chtel nejak poresit
Giovany21 Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 momentalne DS PODIUM SQUARE AUTOMATIC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 Ty hranatý Certiny jsou parádní! Moc se mi líběj ty čísla, nejsou takový..suchý. Fakt dobrý, kde jsi je kupoval jestli se můžu zeptat?
Cyril Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 Radiomir 268 a Land Rover Series 1. Krásná kombinace..
bedja Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 ..člověče ještě chvilku a budu nějaké Panerajky taky chtít..
Giovany21 Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 Dakujem... tie hodinky vyzeraju v skutocnosti este lepsie cisla su plasticke a ten antirefex je vyborny... ja som ich kupoval v BA v Auparku, avsak teraz su na ebay s bielym cifernikom - dost o nich uvazujem(mal by som dvoje), lebo za tu cenu co su v ponuke - su bezkonkurencne 999 dolarov (len neviem kolko je clo, dph a postovne) posielam ti link.... ak sa ti pacia chod do nich neolutujes http://cgi.ebay.com/CERTINA-MENS-WATCH-DS-PODIUM-AUTOMATIC-BROWN-LEATHER-/330595628164?pt=Wristwatches&hash=item4cf908f484 Ty hranatý Certiny jsou parádní! Moc se mi líběj ty čísla, nejsou takový..suchý. Fakt dobrý, kde jsi je kupoval jestli se můžu zeptat?
bedja Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 Dakujem... tie hodinky vyzeraju v skutocnosti este lepsie cisla su plasticke a ten antirefex je vyborny... ja som ich kupoval v BA v Auparku, avsak teraz su na ebay s bielym cifernikom - dost o nich uvazujem(mal by som dvoje), lebo za tu cenu co su v ponuke - su bezkonkurencne 999 dolarov (len neviem kolko je clo, dph a postovne) posielam ti link.... ak sa ti pacia chod do nich neolutujes http://cgi.ebay.com/...=item4cf908f484 ..vypadají fakt dobře a hranaté hodinky jsem ještě neměl.. )) někde na ně musím nahlédnout..
sibirnaya Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 (upraveno) first strap change - co vy na to? Upraveno 11. srpna 2011 uživatelem sibirnaya
svijanskymaz Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 (upraveno) Nadherne Eterny,dobre Ti sedia,dobry kup...Vidis,da sa to aj bez Rolad Upraveno 11. srpna 2011 uživatelem svijanskymaz
Dantechno Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lukin_ova Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 first strap change - co vy na to? Já myslím, že je to O.K. U mne dnes tyhle ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bedja Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 first strap change - co vy na to? ...je to SUPER...celkově..
spiderer Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 first strap change - co vy na to? Podle me to vypada priserne, ale kdyz se ti to libi, tak to je ok
Doporučené příspěvky