Kalifx Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Dneska zase todle. Vyleštil jsem tu poškrábanou bronzovou lunetu, co jsem měl navíc od Kubsona, a tím jsem doplnil sadu lunet čtvrtým kouskem vlastní výroby. Vypadá to fakt dobře, akorát to nejde moc nafotit.
M3maniac Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 (upraveno) Ty Igeny moc pěkná fotka já posledních 24hod mou novou lásku Upraveno 13. října 2011 uživatelem M3maniac
Návštěvník ?po Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Dneska zase todle. Vyleštil jsem tu poškrábanou bronzovou lunetu, co jsem měl navíc od Kubsona, a tím jsem doplnil sadu lunet čtvrtým kouskem vlastní výroby. Vypadá to fakt dobře, akorát to nejde moc nafotit. v úterý sem na ně čuměl u kubsona a jsou dobrý - bohužel nevidím na datum, ale za to ty hodinky nemůžou :-)
Kalifx Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 v úterý sem na ně čuměl u kubsona a jsou dobrý - bohužel nevidím na datum, ale za to ty hodinky nemůžou :-) Musím se tě trochu zastat - datum na Apollonech opravdu nepatří k největším. Nicméně mně to nevadí, takže pro mě nemaj chybu. Komický bylo, že když jsem dnes došel s tou vyleštěnou lunetou do práce, tak strategic planer vtipkoval, že: "jak se tak kouká na ty moje hodinky, tak by mně měl šéf snížit plat". Někdy je to s těma hodinkama fakt ironie. P.S. Kubson mně ještě než jsem je koupil v krámě říkal, že je zvědavej jestli si je odnesu. Že zatím kdo si pro ně přišel, tak si odnes něco jinýho. Zaskočila je ta jejich výška. Nu, já věděl do čeho jdu a moc rád jsem si je odnes.
Návštěvník ?po Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 (upraveno) P.S. Kubson mně ještě než jsem je koupil v krámě říkal, že je zvědavej jestli si je odnesu. Že zatím kdo si pro ně přišel, tak si odnes něco jinýho. Zaskočila je ta jejich výška. Nu, já věděl do čeho jdu a moc rád jsem si je odnes. u kubsona, respektive v chronoshopu je dobrý, že si můžeš v naprostém klidu aníž by ti někdo dýchal na záda prohlédnout co chceš, bez stresu a bez toho, že někoho obtěžuješ dlouhým čuměním (tím myslím vzít do ruky a čumět :-) ) = to je benefit jako prase ............. ale co sem chtěl říct, že se mi tam líbila spousta věcí - nějaký velký glycíny a pochochopitelně nějaký velký chrono od sinn, potom něco titanového od steinhart a určitě bych si na něco ještě vzpoměl, ale všechno to je mechanický, tak sem kubsona poslal do řiti a jel domů Upraveno 14. října 2011 uživatelem ?po
shag Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 "Herr Reichsmarschall, geben Sie mir eine Staffel Spitfire!"
Návštěvník ?po Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 (upraveno) A od kdy nemáš rád mechaniku ? Něco mi uniklo ? Damaska si rozprodal ? sis nevšim, že na konci mého elaborátu je smějící se smajlík ? - když se ptáš, tak žádné mechanické hodinky již nevlastním - všechny mě hodinky pohání slunce a jestli si někdy ještě nějaké mechanické koupím, tak budou mít hodně dlouhou rezervu nátahu (ekvivalent slunce) a bude na tom napsáno panerai "Herr Reichsmarschall, geben Sie mir eine Staffel Spitfire!" tak tohle je opravdu velká paráda Upraveno 14. října 2011 uživatelem ?po
Návštěvník ?po Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Čoveče ale věřil jsem, že ti Damaska vydrží, fakt že jo. shag: tak to je nářez he he - co mi v životě vydrželo zatím nejdýl je žízeň a potom hned manželka - LOOL
bandicoot Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Bravo, Herr shag. Úžasný. Na tohle jsem nikdy neměl odvahu.
Návštěvník Ondra Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 "Herr Reichsmarschall, geben Sie mir eine Staffel Spitfire!" Wunderschön
Locque Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 "Herr Reichsmarschall, geben Sie mir eine Staffel Spitfire!" Já pilotky všeobecně moc nemusim, ale tohle je rajc... Slintám...
StanoBare Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 (upraveno) "Herr Reichsmarschall, geben Sie mir eine Staffel Spitfire!" Uf, shagu, to je nádherný kus! Máš na lunete klasický červený bod, alebo je to lumi? A prosím cvakni aj balenie, ak ho máš...čo tam všetko k hodinkám je. edit: to nebude červená...ale lumi, na monitore mi to najprv ukázalo nevýrazne. Upraveno 14. října 2011 uživatelem StanoBare
jartop Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 "Herr Reichsmarschall, geben Sie mir eine Staffel Spitfire!" Ty nemají chybu!!!
shag Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 (upraveno) Dikes pani... Instant ty si na lazoch? Laz Vegaz? Upraveno 15. října 2011 uživatelem shag
Doporučené příspěvky