Cyril Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Shagu, ty jsi ďábel. Krásný kousky. Cyrile, ty jsi magor. Ale rozumím ti... Jsem...Ale stále si to užívám! Dnes 250ky
Tommy_PP Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Dnes od rána a ešte po dlhu dobu toto
levistrauss Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 To neni shag .. to je Moja To není Moja, to je moja...
shag Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Shagu, dobrý, ta datumovka je zajímavá. To má hranatýho kyklopa?Jinak na tvé ruce to vypadá, jak když já mám oblekovky 36mm Ono je to 41mm, takze by to sedelo... To neni shag .. to je Moja Ty lidi už nevědí, jak by fotili hodinky! Ale dávat je na ruce gorilám?
Jay Doll Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Musím říct, že vám to s přítekyní sluší shagu
shag Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Musím říct, že vám to s přítekyní sluší shagu Tusim ti idem vyplnit ten moderatorsky dotaznik...
instant Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Kua shag, takto ta tu trapia.. zo solidarnosti si mesiac neoholim chrbat..
Milis Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Po dlouhé době Orisky - hodinky, které mě kdysi přivedly na Chronomag (takže vlastně nejdražší hodinky mého života - co ty už mě stály peněz) No ale furt sou pěkný, sem ti je tenkrát na sraze v Brně dost obdivoval, akorát sem to nedával najevo.
shag Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Kua shag, takto ta tu trapia.. zo solidarnosti si mesiac neoholim chrbat..
instant Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Nechcem vediet preco ma ten cernosko na sebe dres.. a uz vobec nie kde je mama.
zrno Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 celej tejden Archimede akorát bylo potřeba přezout z Hirsche na Zrno strap :-)
tombed Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Celej Frantik, a že ses nepochlubil Frantiku, že máš na zádech 8...
jankoxxx Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 jako vždycky... odkedy uz nemas tie GMTcka tak uz tolko neslintam inac kde zozeniem tu chronomag pricucku??
weszterj Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Hodinky šlapú od cca 1988, odkedy som ich vlastníkom. Zišla by sa im už nejaká údržba, ale napriek tomu idú dobre - presnosť do +15s/deňPodedil som ich od od známeho, číselnik bol natretý s nejakou farbou, ale išli vyčisťiť. Neviete niekto bližšie informácie alebo presnejšie inf. o tomto kúsku ? ďakujem
tombed Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 odkedy uz nemas tie GMTcka tak uz tolko neslintam inac kde zozeniem tu chronomag pricucku?? Janko sendič je sendvič + rezerva chodu = ideál , svého času jsme si je nechávali vyrobit, velel tomu Baker http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/5689-logo-chronomagu-samolepka-na-auto/page__st__660
Thomass Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Venčení nového přírůstku: a po procházce v teple domova: Omluva za kvalitu, foceno mobilem..
lukin_ova Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Dneska Seawolfy ... Najivně jsem si myslel, že když je jasno, 17 st. nad nulou a všichni camrají v přírodě, tak budou otevřeny i hrady .... Brána byla zavřená a měli jsme smůlu ... (Hukvaldy)
Doporučené příspěvky