Ohm-Aztec Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 bandi, já taky! :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 posledních 5 dní tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Odpolední procházka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 učím se fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Konečně doma ze servisu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tímto ještě jednou děkuji hodinářskému ateliéru K&M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Jeste v praci ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brownicek Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Je zkouškové, takže zabíjím čas jak se dá, abych se nemusel učit. No a taky musím honit příspěvky Takže chvilku tohle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a za chvilku tohle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co je lepší? Odpovídejte správně, dalším přehazováním zase zabiju nějakou tu minutku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Stoprocentně ta první fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 V 11. 1. 2012 v 18:10, 'Brownicek' napsal: Co je lepší? Odpovídejte správně, dalším přehazováním zase zabiju nějakou tu minutku Já jsem tahový a Oris ho má výborný, takže odpověď je jasná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 za mna kaucuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Já tedy obecně radši kaučuk, ale v tomto případě tah, Oriskám sluší víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 (upraveno) V 11. 1. 2012 v 17:38, 'gas' napsal: Jeste v praci ... Podle doutníku tě čeká dlouhý přesčas :-) EDIT: Abych nebyl OT. Zkouška na zápěstí. Upraveno 11. ledna 2012 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 PAM + kalendář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 V 11. 1. 2012 v 21:21, 'financ' napsal: EDIT: Abych nebyl OT. Zkouška na zápěstí. Co to bude až to bude? :-) Já od pondělí pořád tohle a nemůžu se jich nějak nabažit.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 V 11. 1. 2012 v 22:05, 'kloubik' napsal: Co to bude až to bude? :-) Ty Bulovy jsou nádherný, to tys je vzal na Ebay? Gratulace, měl jsem je ve sledování. Tvořím něco na tenhle způsob (se safírem, na oyster tahu, luneta SKX031) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 V 11. 1. 2012 v 22:43, 'financ' napsal: Ty Bulovy jsou nádherný, to tys je vzal na Ebay? Gratulace, měl jsem je ve sledování. Tvořím něco na tenhle způsob (se safírem, na oyster tahu, luneta SKX031) Jj, koupil jsem je na eBay asi pred 2 mesici, padli mi do oka a posledni dobou je nosim nejvic ze vsech hodinek. Chybi jim original korunka, musim zjistit rozmery a zkusit ji sehnat. S tim Seikem to je sranda, diky nesehnatelnosti 6217 ve slusnem a originalnim stavu jsem pred tydnem premyslel nad sestavenim presne toho stejnyho ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 V 11. 1. 2012 v 22:43, 'financ' napsal: Tvořím něco na tenhle způsob (se safírem, na oyster tahu, luneta SKX031) Do toho bych šel ihned!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 (upraveno) predajca / hodinar loyswatch robi okrem ineho aj prerabky v tomto style, modifikuje SKX puzdro s korunkou na 3, zvysok hodiniek vratane kalibra je ako tie bajne 6217. napriek tomu ze to je filipinec robi slusnu robotu a hlavne poctivo uvadza u kazdeho dielu co je original a co je aftermarket. kloubik - ak zhanas povodnu korunku na 62mas tak mu napis, mozno ti pomoze. ma aj videa na youtube. Upraveno 12. ledna 2012 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Je možný, aby hodinky za pár korun udělaly takovou radost? Je. Moje první Seika a já z nich s.ru. Kurňa... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Já dnes Sinnátory... co myslíte, že je v pozadí? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky