Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Je zkouškové, takže zabíjím čas jak se dá, abych se nemusel učit. No a taky musím honit příspěvky Posted Image Takže chvilku tohle:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

a za chvilku tohle:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Co je lepší? Odpovídejte správně, dalším přehazováním zase zabiju nějakou tu minutku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 11. 1. 2012 v 21:21, 'financ' napsal:

EDIT: Abych nebyl OT. Zkouška na zápěstí.

Co to bude až to bude? :-)

Já od pondělí pořád tohle a nemůžu se jich nějak nabažit....

Odkaz ke komentáři

V 11. 1. 2012 v 22:43, 'financ' napsal:

Ty Bulovy jsou nádherný, to tys je vzal na Ebay? Gratulace, měl jsem je ve sledování.

Tvořím něco na tenhle způsob (se safírem, na oyster tahu, luneta SKX031)

Jj, koupil jsem je na eBay asi pred 2 mesici, padli mi do oka a posledni dobou je nosim nejvic ze vsech hodinek. Chybi jim original korunka, musim zjistit rozmery a zkusit ji sehnat.

S tim Seikem to je sranda, diky nesehnatelnosti 6217 ve slusnem a originalnim stavu jsem pred tydnem premyslel nad sestavenim presne toho stejnyho :))

Odkaz ke komentáři

predajca / hodinar loyswatch robi okrem ineho aj prerabky v tomto style, modifikuje SKX puzdro s korunkou na 3, zvysok hodiniek vratane kalibra je ako tie bajne 6217. napriek tomu ze to je filipinec robi slusnu robotu a hlavne poctivo uvadza u kazdeho dielu co je original a co je aftermarket. kloubik - ak zhanas povodnu korunku na 62mas tak mu napis, mozno ti pomoze. ma aj videa na youtube.

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...