zrno Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Jako pilotky jsou to pěkný, ale tu datumovku bych nezkous. To radši no date. Mě to datum nevadí, naopak , víc mi vadí datumy na 3ce :-(
filo-boxer Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 dalsi pacient, rlx tsunami Stejne za to muzes ty
sodik Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 neokoukatelné hodinky k obleku a košili přesně ono!!
lukin_ova Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Ptáci se vrací z teplých krajin .... jaro je tady ...
tombed Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Gasiku inženýry v M paketu? dobrý Filo-boxer : gratulace, ale je ti jasné, že s tím nemůžeš domů na osmák? abych jen nežvanil: pořád 312
luidis Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Low end řemen už šel skoro z domu, nakonec se ale hodil. Ještě že jsem si ty hodinky koupil.
filo-boxer Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Filo-boxer : gratulace, ale je ti jasné, že s tím nemůžeš domů na osmák? Nevadi. Jezdim domu jen jednou rocne, na Vanoce, a to bydlim v Klimkovicich. Tam je to samej arab na tech laznich, takze mozna zapadnu.
m.n. Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 (upraveno) Ježiš, já mám radost jak malé děcko... :-) Se Simonem už jsem si domluvil nový řemen, takže to bude za chvíli ještě lepší. Upraveno 13. března 2012 uživatelem m.n.
ivan_989 Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Ježiš, já mám radost jak malé děcko... :-) ..tak tomuto presne rozumiem, do najmensich detailov mi je jasne, co prezivas...a ked citam, co vsetko si preto spravil aby si ich mal, tak ti to fakt doprajem, aj ked som povodne na ne mal zalusk aj ja...ale vyslobodil si ma z mojej dilemy kupit/nekupit
m.n. Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 ivan: já totiž nad nimi rozmýšlel před těmi desíti dny, když je jacob prodával, ale to chrononemoc u mě nebyla ještě v tak pokročilém stádiu, takže jsem jen u toho threadu seděl a přemýšlel, jestli jo nebo ne, načež je samozřejmě koupil "laskajefajn". No a teď podruhé už jsem prostě neváhal... :-) A chtěl jsem je mít hned, tak jsem naložil ženskou a psa a udělali jsme si výlet do Hradce :-)
shag Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Helson Buccaner Miro ty uz musis mat fajn zbierku potapiek. Nemas tam nejake spolocne foto?
Doporučené příspěvky