NERO.8 Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Odpoledne v Chronoshopu - konečně pořádně velké hodinky - 55 mm :-)) Tak to je placka . JÁ JSEM DNES TAKY ZA PILOTA ... S MENŠÍM KALIBREM
Rampelnik Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Tak se kě mně přece jenom dostaly a mám z nich radost!
Ondrej71 Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 já vím, už jsem Ti to říkal několikrát, ale ty Tvoje Precisty jsou prostě ÚŽASNÉ Tak to je placka . JÁ JSEM DNES TAKY ZA PILOTA ... S MENŠÍM KALIBREM
milomac Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Trochu se zpožděním. Na ruce F + F - Fortis zůstává dál, Fernet koloušek jako Mattoni už není....
Peter78 Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Tak konečně může léto přijít... tyto hodinkiy jsem si poprve vsiml u YPO-a.. jsou neuveritelne! perfektni! gratulujinazivo jsem je na ruce nemel, trosku se bojim tech 44mm, ale jeden z modelu, nad kterym taky vazne uvazuji..mas je fungl? nebo od nekoho?
emef Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Tak se kě mně přece jenom dostaly a mám z nich radost! orient.jpgLajk!
skalis Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Tvoje wristshoty strasne rad sleduju. Je to kombinace hodinek (+remene), tonovani a kompozice, ktera me fakt bere!OP
blackhead Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 a jeste odlehcene ingy na hnedem aligatorovi
panedge Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Tvoje wristshoty strasne rad sleduju. Je to kombinace hodinek (+remene), tonovani a kompozice, ktera me fakt bere! OP Tisicere diky,vono je to tak,ze me to proste hodne bavi,zbytek je iPhone plus instagram,pro me the best aplikace na foceni.
Kristian.nov Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 tyto hodinkiy jsem si poprve vsiml u YPO-a.. jsou neuveritelne! perfektni! gratulujinazivo jsem je na ruce nemel, trosku se bojim tech 44mm, ale jeden z modelu, nad kterym taky vazne uvazuji..mas je fungl? nebo od nekoho?Díky...Jsou to ty YPOvo:-)
Doporučené příspěvky