Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

S manželkou na jednom. Spíše na dvou!!!

Nice Steinhart/Archimede couple :-)

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno (upraveno)

Dneska porovnavam.

edit: kdyz na to koukam, tak je velka skoda, ze u keramik Subu nezkusili zpatky matny cifernik...stejne jako u 39mm Exploreru.... mohlo by to byt v kombinaci s keramickou lunetou moc pekny a matny cifernik by tomu daval hloubku.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Dneska porovnavam.

edit: kdyz na to koukam, tak je velka skoda, ze u keramik Subu nezkusili zpatky matny cifernik...stejne jako u 39mm Exploreru.... mohlo by to byt v kombinaci s keramickou lunetou moc pekny a matny cifernik by tomu daval hloubku.

attachicon.gifDSC_0682.JPG

Nechceš sepsat nějakou recenzi? Jsem velmi zvědavý, jaké máš z nové akvizice pocity..., zvláště když můžeš porovnávat s předlohou.

Odesláno

st1g: jak probíhají oslavy v NYC? Nějaký pěkný fireworks?

Já udělal domácí tatarák z filet mignon a na ohňostroje kašlu, nechce se mi nikam jet a silnice stejně budou plný ožralých blbců.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 4 Beta

Odesláno

filo - ty ich mas stale volake leskle :) aj ich obcas prelestis alebo si len velmi opatrny?

Ve skutecnosti jsou docela doskrabane, na fotkach ve stinu to tak neni videt, na slunicku to vypada uplne jinak :). Jinak vubec nelestim a opatrny taky bohuzel nejsem. Nekdy je mi tech hodinek az lito :D.

Lukáši, pěkná fotka :cheers:

Dik!
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...