IzTaPa Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Před rokem a letos o víkendu, na stejným místě blahopreji! hlavne k tomu rozhodnuti opustit baterkace
IzTaPa Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 original je jen jeden, nacelniku!
Tommy_PP Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 A som v tom, moje prvé R....velka vdaka patri IzTaPa-ovi za cenné rady!!! :-)
semi001 Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 A som v tom, moje prvé R....velka vdaka patri IzTaPa-ovi za cenné rady!!! :-)Gratuluji jsou parádní....Užívej jich
Ondoni Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 (upraveno) foto je z víkendu, na ruce ale i dnes...vždycky, když se tam nahoru vydrápu, tak nechápu, že ti blázni skočí... Upraveno 8. července 2013 uživatelem Ondoni
semi001 Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 blahopreji! hlavne k tomu rozhodnuti opustit baterkace Děkuji a byli to jen jedny
pan kumrd Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Gratuluji k celé trojici. Rodičům,promoci i povedeným hodinkám !pro pana kum.da Taky gratuluji, saida to napsal hezky.pan kum.da má zrovna moc hezké období. Díky vám. Byl to očistec, ale konečně si můžu oddechnout. :-) ...A zkouškové je za mnou Mám ty samé. Kickstarter? Jinak dneska naposledy na NATO. Zítra by měl z Chronoshopu dojít tah.
emef Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Díky vám. Byl to očistec, ale konečně si můžu oddechnout. :-) Mám ty samé. Kickstarter? Jinak dneska naposledy na NATO. Zítra by měl z Chronoshopu dojít tah.Tohle mě prostě baví, vykašlal bych se na nějakej tah a dál si hadroval.
IzTaPa Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 (upraveno) A som v tom, moje prvé R....velka vdaka patri IzTaPa-ovi za cenné rady!!! :-) bienvenue au le club rolex Upraveno 8. července 2013 uživatelem IzTaPa
Chorche Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 To chápu, žádost o ruku, se nezapomíná že :) Jo, jo Jedna z práce pro petpela
Moty Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Furt to samý, už skoro rok a změna se nechystá, už si říkám, jestli tady nejsem divnej, lidi to tu střídaj jak ponožky po celodenní práci v gumovkách na póli Asi 5x sem lezl v kanclu pod stůl, abych udělal aspoň jinou fotku než na ruce nad pupkem
quest987 Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 foto je z víkendu, na ruce ale i dnes...vždycky, když se tam nahoru vydrápu, tak nechápu, že ti blázni skočí...tvl neblazni vzdyt tam nenmas snih Dnes som vzal vyvetrat AT... Parádní fotky Ty ATcka jsou skvele
Pavel K. Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 foto je z víkendu, na ruce ale i dnes...vždycky, když se tam nahoru vydrápu, tak nechápu, že ti blázni skočí...Harrachov - mé nejoblíbenější místo v Krkonoších. Každý rok v létě tam jezdím s dcerou trénovat Letos nás to teprve čeká. V tý vejšce už se pilotky docela hoděj
Tikal Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 (upraveno) Furt to samý, už skoro rok a změna se nechystá, už si říkám, jestli tady nejsem divnej, lidi to tu střídaj jak ponožky po celodenní práci v gumovkách na póli Nejseš divnej, mám to naprosto stejně. Ty Fortisky jsou jen k moři,abych si tam nedoje.al ty moje PO a Seika už mám okoukané... Upraveno 8. července 2013 uživatelem Tikal
Moty Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Nejseš divnej, mám to naprosto stejně. Ty Fortisky jsou jen k moři,abych si tam nedoje.al ty moje PO a Seika už mám okoukané...To taky řeším, jestli k moři PO nebo UX SDR GSG9 Ty bily mariny sou bozi, taky sem je chtel, s bílou gumou budou absolutne vynikající
Ondoni Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Harrachov - mé nejoblíbenější místo v Krkonoších. Každý rok v létě tam jezdím s dcerou trénovat Letos nás to teprve čeká. V tý vejšce už se pilotky docela hoděj jj, trefa do černého v létě to tam mám mnohem radši než v zimě...a obřák si dávám pokaždé, když to počasí dovolí...jinak kolo podél Mumlavy, s děckem v sedačce je to kolikrát taky solidní trénink...už se těším, až to bude dávat po vlastní ose... no a ještě jedna dnešní, kanclflying...
Pavel K. Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 jj, trefa do černého v létě to tam mám mnohem radši než v zimě...a obřák si dávám pokaždé, když to počasí dovolí...jinak kolo podél Mumlavy, s děckem v sedačce je to kolikrát taky solidní trénink...už se těším, až to bude dávat po vlastní ose... no a ještě jedna dnešní, kanclflying...Já tam jezdím jen v létě. Vždy si dám běh nahoru podél Mumlavy a pak na Voseckou boudu-Tvarožník-Pramen Labe-Dvoračky-Studenov-Harrachov. Mám to moc rád. No na kole se zátěží nahoru je to snad ještě horší než běžet Jinak dnes k 66. výročí Roswellu
Doporučené příspěvky