Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

A som v tom, moje prvé R....velka vdaka patri IzTaPa-ovi za cenné rady!!! :-)

Gratuluji jsou parádní....Užívej jich ;)

Odesláno (upraveno)

foto je z víkendu, na ruce ale i dnes...vždycky, když se tam nahoru vydrápu, tak nechápu, že ti blázni skočí...

post-20351-0-69349100-1373270094_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno

Gratuluji k celé trojici. Rodičům,promoci i povedeným hodinkám !

pro pana kum.da

Taky gratuluji, saida to napsal hezky.

pan kum.da má zrovna moc hezké období.

Díky vám. Byl to očistec, ale konečně si můžu oddechnout. :-)

...

A zkouškové je za mnou :)

Mám ty samé. Kickstarter?

Jinak dneska naposledy na NATO. Zítra by měl z Chronoshopu dojít tah.

post-19334-0-01263000-1373271208_thumb.jpg

Odesláno

Díky vám. Byl to očistec, ale konečně si můžu oddechnout. :-)

Mám ty samé. Kickstarter?

Jinak dneska naposledy na NATO. Zítra by měl z Chronoshopu dojít tah.

Tohle mě prostě baví, vykašlal bych se na nějakej tah a dál si hadroval. :)

Odesláno (upraveno)

A som v tom, moje prvé R....velka vdaka patri IzTaPa-ovi za cenné rady!!! :-)

bienvenue au le club rolex ;)

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno

Furt to samý, už skoro rok a změna se nechystá, už si říkám, jestli tady nejsem divnej, lidi to tu střídaj jak ponožky po celodenní práci v gumovkách na póli :lol2:

post-20025-0-62130300-1373273956_thumb.jpg

Asi 5x sem lezl v kanclu pod stůl, abych udělal aspoň jinou fotku než na ruce nad pupkem :photo:

Odesláno

foto je z víkendu, na ruce ale i dnes...vždycky, když se tam nahoru vydrápu, tak nechápu, že ti blázni skočí...

tvl neblazni vzdyt tam nenmas snih :)

Dnes som vzal vyvetrat AT...

IMG_4636_zps4628ee02.jpg

Parádní fotky

Ty ATcka jsou skvele

Odesláno

Harrachov - mé nejoblíbenější místo v Krkonoších. Každý rok v létě tam jezdím s dcerou trénovat :) Letos nás to teprve čeká.  V tý vejšce už se pilotky docela hoděj :)

Odesláno (upraveno)

Furt to samý, už skoro rok a změna se nechystá, už si říkám, jestli tady nejsem divnej, lidi to tu střídaj jak ponožky po celodenní práci v gumovkách na póli :lol2:

Nejseš divnej, mám to naprosto stejně. Ty Fortisky jsou jen k moři,abych si tam nedoje.al ty moje PO a Seika už mám okoukané...

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

Nejseš divnej, mám to naprosto stejně. Ty Fortisky jsou jen k moři,abych si tam nedoje.al ty moje PO a Seika už mám okoukané...

To taky řeším, jestli k moři PO nebo UX SDR GSG9

Ty bily mariny sou bozi, taky sem je chtel, s bílou gumou budou absolutne vynikající

Odesláno

Harrachov - mé nejoblíbenější místo v Krkonoších. Každý rok v létě tam jezdím s dcerou trénovat :) Letos nás to teprve čeká.  V tý vejšce už se pilotky docela hoděj :)

jj, trefa do černého :) v létě to tam mám mnohem radši než v zimě...a obřák si dávám pokaždé, když to počasí dovolí...jinak kolo podél Mumlavy, s děckem v sedačce je to kolikrát taky solidní trénink...už se těším, až to bude dávat po vlastní ose...

no a ještě jedna dnešní, kanclflying...

post-20351-0-69201300-1373277251_thumb.jpg

Odesláno

jj, trefa do černého :) v létě to tam mám mnohem radši než v zimě...a obřák si dávám pokaždé, když to počasí dovolí...jinak kolo podél Mumlavy, s děckem v sedačce je to kolikrát taky solidní trénink...už se těším, až to bude dávat po vlastní ose...

no a ještě jedna dnešní, kanclflying...

Já tam jezdím jen v létě. Vždy si dám běh nahoru podél Mumlavy a pak na Voseckou boudu-Tvarožník-Pramen Labe-Dvoračky-Studenov-Harrachov. Mám to moc rád. No na kole se zátěží nahoru je to snad ještě horší než běžet :)

Jinak dnes k 66. výročí Roswellu

post-7078-0-74455000-1373278428_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...